öhömmmm....

Fick hem mitt årsbesked från HM för någon dag sedan om mitt totala inköp. Kan ju säga att jag höll på att trilla av stolen när jag öppnat kuväret..... HUR I HELVETE KAN MAN HA KÖPT FÖR SÅ JÄVLA MYCKET..

Kände att jag kanske borde ta och hålla i pengarna lite bättre, men likt förbannat hamnade jag på Nelly.com idag och blev en klänning rikare. För hade tydligen 10 % studentrabatt och den blir ju helt perfekt till jul, eller vad säger ni? :')


tristess här jaaaaa

Blev en sväng till stan idag med Susanna för att shoppa loss lite. inte för att jag köpte så värst mycket, men kul var det att få träffa tösen igen. mat på hello blev det också och inte mc donkan som vi planerat. kanske lika bra det? hohoho
Sen bar det av hem vid halv 6, kollade på sista delen av apornas planet som jag började kolla på igår och sen in en sväng till marry vid 8 för att glo på idol! bjöds på chips och godis, helt perfekt! kollade även gamla barnintron på youtube i pausen, och hjäälp, barnprogramen var väl ändå bättre förr?? Nalle har ett stort blått hus, björnes magasin, Kipper, mumintrollen, arthur och ja listan är lång. Åhh nostalgi :')
Så jaaa, hemma igen nu ja. och visst har man tråkigt efter bara 5 minuter. tror jag är sällskapssjuk... afff

aaa fast neee

första tentan avklarad vilket resulterat i avklarad kurs och mina första 15 högskolepoäng. Så jävla stolt :)

Ahuu

Första lediga dagen på länge. Så himla skönt att kunna sova länge, gå upp och göra frukost och sätta sig och kolla på sista delen av Harry Potter. Har bara slappat i soffan hela dagen och det behövdes kan jag tala om!
Nu håller jag på att fixa mat, fiskgratäng med potatismos. Blir en matlåda till morgondagens skoldag med. Sen ska jag kolla på nya avsnitt av how I met your mother och Two and a half men och slappa lite mer. Måste komma ihåg att kopiera de viktigaste sidorna ur en kurslitteraturbok som ska tillbaka till bibblan imon med! Ikväll bär det av till pojkvänen för film och mys typ:)
Life is goooood

Hjälp

Imorgon gäller det. Dör lite av nervositet redan här hemma.....

Phuuu

Så var Kursuppgift 2 inlämnad. Så jävla skönt. Nu tar jag helg!:)

tönt

Sitter här med Teoriboken upptryckt i ansiktet. Uffff orkar verkligen inte mer nu, vill bara ha det där jävla körkortet nu så man kan släppa detta och fokusera på skolan istället :')))
Men snart är det dagsssss!!!