Och så var man brunett igen :)


extreme ways

En liten sväng till skolan idag för att jobba med kursuppgift 2 med Emma. Sen är det helg och den bjuder på Paranormal Activity 3 i Helsingborg med vänner och middag med älskling, typ. Och lite plugg med inför teoriprovet... ja!:)

Nära ögat

Höll precis på att trampa ihjäl en groda. Usch å fyyyy.


jahaahooo

blev utgång igår med tjejorna istället för plugg. och tror det var precis vad jag behövde. orkar inte sitta hemma hela dagarna. förfest hos jennifer blev det och sen dans i flera timmar på tre hjärtan med massa roligt folk:) tack för en finfin kväll hörrni!

plugghäst

Var så trött efter veckan som gått att jag gick och la mig 9 igår, på en fredag?? fan händer :') Idag blir det massa plugg. Skriva på kursuppgift 2, och jag är sååå otaggad som man kan bli. Men 2 sidor har det blivit än så länge, så helt omöjligt ska det väl inte vara :)

Radioactive


Pressure

I've got pressure, I'm in deep
Seems everybody wants something from me

day and night

Sitter här och läser Pedagogisk filosofi. Ja, jag håller på att somna så tråkigt det är. Massa tjat om Marx och Vygotskij... Men snart är det dags för en runda med pappa. Vi ska övningsköra, ut på motorvägen kanske?:) Sen ska jag träffa Linus tror jag. Var ett tag sedan nu. I tisdags, och då spelade han xbox och jag somnade i sängen vid 8. Lyckat. Men jobbar man på förskola så behövs all sömn man kan få! :)

Circle of life

Tror aldrig jag varit såhär uttråkad i hela mitt liiiiv. Finns verkligen inget att göra och pojkvännen svarar inte på mess. Suck!

Sista dagen på förskolan loke imorgon. Går bara till 12 tror jag. Ska bli så jävla skönt att komma tillbaka till plugget, men kommer sakna alla söta ungar något enormt. Tur att man kommer tillbaka dit i vår igen!:)


mjauuuu

ja helgen försvann fort, som vanligt. och det gjorde även måndagen med jobb på Lokes förskola. nu blir det lite plugg och godis. ikväll ska jag glo på film tror jag. bara slappa för imorgon blir det jobb igen 8-15:30. hjääälp jag orkar inte meeeer vill tillbaka till plugget hihihih

Craaazzyyyh

Blev en spontan biokväll med Lina idag. 21:35 var vi på sf och köpte biljetterna till crazy stupid love som började 21:40. Jaooooo, men den var helt okej faktiskt. Nu blir det typ sängen, eller strax. Ska bara kekaaaaaa nåettt :)):)

Follow me

Okej. La mig vid 9 igår redan då jag var helt slut i huvudet. Blir nog sängen snart igen tror jag. Har redan börjat fundera på kursuppgift 2 och slummat igenom några av böckerna och hittat saker jag vill ha med och kan koppla till VFUn:) känns bra!
Imorgon är det redan torsdag, kan inte fatta hur snabbt veckan gått. Det var ju måndag precis..? Bara en vecka kvar och sen tillbaka till verkligheten med massa skolarbeten och körkortet man ska klara. Suckkkkk.


Thats why I put my hands up

Första dagen på vfun avklarad och jaaaaa jag har valt rätt yrke:):):))))