Tröjan du hatar

Idag vaknade jag tidigt av sol i ansiktet. UNDERBART! Snön har i stort sett smält bort och det var 5+ ute. Tog en cykeltur till ica och hämtade ut mina gåvor, glass och kakor. ohoho! Sen blev det vårstädning hemma. Dammsugit nedervåningens alla vrår, rengjort badrummen, diskat, m.m. Känner hur vårkänslorna börjar komma fram. Mums!

Some days..

Har idag hunnit en sväng till skolan för basgruppsarbete, in till österskans för att klaga om mitt busskort som nu tydligen kommer kosta mig 450 spänn i månaden istället för 360 ( fuck you hlt!!), lämnat tillbaka kurslitteratur på stadsbibblan, hem och skrivit värsta klagomailet till hlt, bakat kladdkakemuffins, kollat på spirit och svanprinsessan och gråtit en skvätt. Haft allmänt tråkigt och fördrivit oändliga timmar på spotify. Nu säger jag Godnatt och hoppas på en solig morgondag!:)


heyyheyheyyy

Dags för en ny tatuering nu känner jag. Blir någon gång frammåt våren. Redan bestämt motiv, vart vet jag dock inte. Antingen under nyckelbenet eller på skulderbladet :)

Fan

fastnat på sista frågan i RET-skriveriet. Står helt still i huvudet på mig, vet verkligen inte vad jag ska skriva om. Tar därför en paus och bakar hallon och blåbärspaj. Sen blir det raka vägen tillbaka till laptopen för att försöka knåpa ihop ett svar.

ohh

Såg Black Swan precis, typ bästa film jag sett! Så känslosam att jag höll på att bryta ihop i tårar flera gånger :')