Heiiii

Cee Lo Green – Fuck You

.

Livet suger. Jag orkar inte med det här

Nejnejnejjjjjjj

Snälla säg att allt bara var en mardröm...... Kom tillbaka till mig!.... ❤


fallskärm

Haft huvudvärk, spänningar i både pannan och överkäken och öm i ansiktet sen i söndags. Kollade upp om bihåleinflammation och javiiiist jag har alla symtomen. Gött! Min vecka blir bara bättre och bättre! Knaprar piller så det står härliga till, men hjälper inte mot spännigarna i tänderna. Får väl dra mig till vårdcentralen om det inte går över... Brukar vanligtvis skippa sånt, penicilin, antibiotika och skit. Antar att det inte funkar att vänta ut sjukdomen alltid :')

Hörde jag helg??

Hemma efter en hård arbetsvecka med VFU. Idag satt jag i möte från 8-11 på Gullbrannstorpsskolan. Sen bar det av till Lokes för middag och sen ut i dimmtäcket som legat över Frösakull hela dagen. Blev förvånad när jag cyklade hem över att det minsann hade varit sol i Söndrum hela förmiddagen, själv stod man och huttrade när vi var ute med barnen.. :)
Ser fram emot en lugn helg. Bara lite planering inför nästa vecka som behöver göras med. Det stressfixar vi på söndagkväll som min handledare så fint sa ;) haha


Maffig utsikt på väg till förskolan imorse

Vfu e livet

Helt död efter att ha stigit upp tidigt och tagit den alltid så sena bussen till VFU:n. Full rulle idag som vanligt och även ett APU-möte från 16:30-19:30, vilket resulterar i en övertrött Ronja. Blir i säng tidigt, jobb 9-18 imon. Huvudvärken från i lördags hänger i än och förkylningen tycks inte ha ett slut. Suuuck:)


Jag idag innan mötet, syns det att jag är trött??:')


Ahhhmen skjut mig

sängliggandes med feber, sprängande huvudvärk och förkylning hela helgen. Gott precis vad jag ville ha just nu... sen gjorde det ju inte saken bättre av att jag inte fick en blund i natt heller. Sov nog en-två timmar.. MAX! Och sen skulle man iväg på VFU i Frösakull. Skakat som en jävla bäver hela dagen. Så fucking kallt!!!!!! L O V E M Y L I F E

Då var det bestämt

jag och Linus ska flytta ihop! Håller på att leta lägenhet för fullt, vet dock inte när vi vill flytta än. Antingen blir det nu framåt juni-juli eller så blir det till hösten. Men jag vill flytta nu på stört! :D Sitter och kollar möbler på Ikea.se och planerar massa! Ohhh fyfan va kuuuuuuuuul har velat detta sen jag fyllde 18 :):)