träning på schemat, äääntligen!

idag känner jag mig friskare än jag gjort på länge! Ledig från skolan, men har suttit och läst fram tills nu. 50 sidor kvar sen tar jag ledigt resten av dagen!
Ikväll blir det friskis och spinning för mig och Lina. Har velat träna en i en vecka men förkylningen har hindrat mig. Nu när den väl har släppt är det äntligen dags!!! Cash in på kontot imon med så blir ett månadskort på friskis och efter det ett halvårskort om jag håller uppe träningen (vilket jag hoppas på!). Får väl se hur det går ikväll, jag har aldrig testat spinning innan så lär vakna med värsta träningsvärken imon :'D Kul!


tisdag

precis kommit hem från skolan. haft lektion mellan 9-12 vilket var jävligt ansträngande då jag fortfarande är sjuk o snuvig. lyssnat kan jag väl inte säga att jag gjort när jag insåg att hela föreläsningen i stort sett handlade om boken jag satt och läste på bibblan igår...
Så jaaaaa, resten av dagen tänkte jag läsa två andra böcker vi har till fredag, så blir man ledig onsdag-torsdag och bara kan slappa och bli frisk framför allt! perfekt!

heii

idag blir det inte mycket gjort. Jag mår fortfarande kasst och har inte sovit en blund inatt heller (kan iförsig bero på att jag fick sova själv..). Det enda inbokade idag är en tvättid mellan 4-7. Känns sådär lagom ansträngande och fullt nödvändigt! Har lyckats missa de två senaste tvättiderna, dels för att jag varit på annan ort och dels för att jag varit så jävla bakis att jag inte kunnat gå upp ur soffan...

ehhhja

skulle dra o träna när lina blivit frisk, men nu har jag dragit på mig en jävla förkylning så vet inte när det blir av... efter helgen kan man ju hoppas för jag är så pepp på att börja träna igen :')

Och så var sagan slut.


Jag och Marry var på premiären av Twilight: Breaking Dawn part 2 igår. Var helt tagna av filmen från början till slut. Tror inte jag blinkade en enda gång ;) Absolut bästa filmen jag sätt!!! Båda var mållösa och skakiga när vi gick ut från bion. Lyckorus i flera timmar efteråt.

actic

varit duktig idag o simmat 1000 meter på badhuset med Lina idag. var så jävla tung i kroppen sen när man skulle upp. blev bubbel, bastu o de alltid lika goda pommesen o sen drog vi hem.
tror fan jag ska börja träna igen nu i december-januari då Luka ändå är iväg i Thailandooo o gottar sig. Nått får man ju fördriva tiden med :')
ikväll vankas de tentafest med, vet inte med vilka än,men annars blir det Lina o jag i min lägenhet igen tror jag. var jävligt kul förra gången vi körde solo (någon äggade ju min lägenhet) så varför inteee :))))
Taggaaaaaaaa!!