Jag tror jag avlider

294 olästa blogginlägg på bloglovin.. UHHHHHHhhhhh........

OH JÄÄH

NU TAGGAR VIIIIII TILLLLLLL!!!!



Man down.



Var på rundvandring idag på Högskolan med Tove och Lina. Kollade på kårhuset, bibblan, 21 våningen på Tradecenter och några av husen. Riktigt läskigt att åka upp med hissen tyckte jag. Skakade som bara den! Sen till stan för att köpa alkohol. Blir nog utgång ikväll med Tove, Lina och några till! KUL :DD

kär


bored

Nähäää.. vad gör man nu då?

bla bla blaaaaa

AHHH finns fan inget att göra alltså...
Upp tidigt imorse för att köra på Rattman. Gick helt okej faktiskt. Tränade hård inbromsning, växling, högerregeln och att köra i högre hastigheter. Anders sa att jag är redo för halkan nu, redan :s Hohohohohoh
Sen begav man sig hem och här framför datorn har jag suttit nu sen halv 1 eller så.. ufff

16 juli.

Sovit sådär 4-5 timmar inatt. Skyller allt på en alldelles för högt snarkande pojkvän. FUUUUU

Har i alla fall varit i Grötvik idag med Fredrik och Lollo och tagit ett dopp. Riktigt riktigt kallt, men skönt. Snackade lite skit med om allt och alla. Sen en sväng till Glassbaren med och mera prat. 
Hemma nu och har ätit mig mätt på spagetti och köttfärssås. Ska strax iväg till Linus, trots huvudvärk då jag lämnat mina grejer där. Blir väl film eller något skulle jag tro, pallar inget annat :)

Roadtripp

Blev en roadtripp till Båstad med Tove och Lina idag. Fanns inte så mycket att se där, så stack hem igen efter att bara ha varit där i 40 minuter eller så..
Sen till Hemköp för att köpa mat och grilla fläskfilé hos Tove. Asgott blev det! Fick lite panik bara när det började brinna i elgrillen, men det fixade sig hahahh

Nu ska jag fixa mig, för ikväll blir det sista delen av Harry P på bio med Linus, Pontus och Ronja! Yäääeeahh :D

WOOOOOOOOOOH

Så jääävla gött!! Kom in på förskollärarutbildningen så nu säger jag bye bye AF!! Dra åt helvete!! :'D
Inget mer jobbsök för mig på sådär 3,5 år!

Frisören nästa?

Funderar på att färga håret någon gång snart. Blir hos frisören då jag inte vågar färga det själv när jag ska gå mot mörkare hårfärg. Blir nog mörkblont eller ljusbrunt så min utväxt inte kommer synas så snabbt :)

Något sånt här kanske?



Varför jag älskar SYTYCD











.

Körningen idag gick som väntat... SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Collapse.



Vart en hektisk dag igår. Upp tidigt för att ta bussen hem då jag sovit hos Linus. Sova i drygt en timme, sen upp och käka frukost och fixa mig och stressa för att hinna med bussen till stan. Möta upp Suzie där och gå till Nordea, betala körkortet på 11 000 spänn. Sen till Af för påskrift av närvaroförsäkran.
Efter det gick vi och la oss på gräset utanför Röda Korset, solade lite och väntade på att dem skulle öppna portarna. Hittade två fina ting som nu ligger i tvätten. Sen drog vi till Myrorna och efter det Emmaus. Inte mycket där förutom en receptsamling som jag fick för 30 spänn. Som hittat!
Hem sen och laga mat och knappt hinna vila för att sen åka in till stan igen ha en lektion i backning runt hörn på Rattman. Kom hem helt slut i huvudet och la mig och kollade på ett efterlängtat True Blood avsnitt och lite vilande på det. Kvällen avslutades i alla fall med att jag åkte till Linus och vi glodde lite på tv och bara slappade. Tog även en match i COD, jag förlorade som vanligt..

FÖR FAAA AN!

Stack hem idag vid 12 snåret. Duschade och käkade frukost. Vart riktigt förvånad över mig själv hur jävla fort det faktiskt gick. Hade ju bråttom! Hade bestämt med Fredrik att vi skulle fota i stan idag vid 1-2 tiden. Men nu sitter man här, klockan är 13:49 och den jäveln har stängt av mobilen så man kan inte nå honom!!!

AAARGGGHHGHGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Hohohoh

Ska glo på I am legend.. Något jag skjutit upp sen 2007 då filmen kom ut :'D

uhhhhhhhh...

Man blir trött av att köra bil.... faktiskt...

Idag

är det dags för ännu en körlektion, denna gången en dubbel. Får se hur det går. Idag skulle vi testa start i backe, aldrig testat det innan. Lite nervös är man allt men ska nog gå fint. Sen ikväll ska jag köra med pappa också :) Mycket på g nu!


Äntligen

var Riskettan avklarad. Ska även betala mitt startpaket och halkan så allt jag har kvar att betala sen är uppkörningen. Känns bra. Fick även 500 spänn rabatt då jag redan hade körkortsboken och för att jag är Linus flickvän ;) Hahahaha vilka fördelar man har asså! Gillas!

Bilder som beskriver helgen väldigt bra.


FEST! Suddigt med ett finger ivägen sådär ja. Vinglaset i högsta hugg och den goda pigelindrinken som jag knappt drack av. När tog jag denna bilden förresten??


En mycket trött katt.