Kites.

Och så skulle man ju hålla bloggen uppdaterad med ja!

På torsdageftermiddagen stack till jag till Linus efter att ha städat rummet och fixat lite inför studenten. Sen åkte vi till Alex och Annis lägenhet och köpte med oss kinamat och glodde film.
På fredagen vaknade man sent, stack till Lidl och köpte nybakade frallor. Gudomligt gott var det. Gick ut en sväng och la oss och solade och bara chillade. Stack hem till hans mamma en sväng med. Och sen hem och bara ta det lungt och kolla på tv tills klockan blev mycket.
På lördagen la vi oss också ute en stund för att få lite färg. Vettefan vad vi gjorde mer sen alltså.. Lördagen bara flög förbi.
På söndagen var det fan ännu varmare. Efter lite mat och häng i soffan drog jag, Linus och Alex till Östra stranden för sol och bad. Jag hoppade i direkt och dem stod på bryggan som värsta badkrukor. Tog ett himla tag innan dem hoppade i. Efter mycket bad och sol stack vi till Japan för att käka glass och spela minigolf. Spelade på gamla banan och Linus förlorade och blev på dåligt humör. 
På måndagen drog vi till Pontus efter lite frukost och satt och snackade i deras trädgård i någon timme. Sen till Östra stranden med Pontus och Ronja för massa bad och sol. Riktigt skönt var det! Sen hem för mat och slappe i soffan hela kvällen. 








Kommentarer från er söta läsare.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback