Jag hatar varma bussar på sommaren!

Var inne på stan idag med Marry. Det var varmt och jag hade fortfarande ont överallt sen igår. Men trots det och värmen åkte vi in och det blev en lyckad runda på stan med shoppande, besök på Hello och en glass på stora torg.
Jag hittade ett par shorts och ett par gladiatorsandaler som jag så länge velat ha men inte haft pengar till!

Vi kom hem vid 4 och bestämde oss för att kolla på en gammal film. Igår kollade vi på Snövit (btw jag är fortfarande lika rädd för elaka häxan! haha!) och idag blev det Tummelisa. Det var inte disneyversionen utan någon japansk inspirerad som Marry hade hemma. Men det var i alal fall underhållande :)

Sen begav vi oss till Ica Söndrum för jag var sugen på Polly efter att ha sett den nya Polly reklamen (Jag vet, jag är lättpåverkad...). Nu sitter jag vid datorn och ojjar mig över att min dator inte är tillräckligt bra för Sims 3! Jag som så gärna ville ha det! :((

Imorgon blir det antagligen en runda ner till havet om vädret är bra och om min bränna har gått ner. Annars får vi se vad veckan bär med sig!

Kramar / Ronja

Closer.

Igår blev det brottet med Lollo och Fredrik. Har inte träffat dem sedan studenten så det var jätte kul!
Måste göras om snart igen. Kanske Susanna (som förhoppningsvis läser detta) vill följa med nästa gång? :)

Idag blir det antagligen en tur till Grötvik, om Maryan svarar på mitt sms vill säga.

För övrigt sitter jag och lyssnar på Kings of Leon. Denna låten har jag i huvudet just nu.


26 juni

Dagen har spenderats i solen. Men det är nästan lite för varmt, då man bara kan sola i en timme och sedan måste gå in för att inte drabbas av värmeslag. Men jag ska inte klaga, för det är en betydligt bättre sommar än vad det var förra året!

Sen gick jag och Marry även till glassbaren och köpte cola floats. :) Det var underbart gott!

Ikväll har jag inget planerat, förutom att jag ska hjälpa till med maten. Det blir potatis, hemma gjorda köttbullar och gräddsås. Mums

Dagens inköp.

Äntligen! Idag hittade jag den perfekta bikinin! :D
Jag var så glad när de hade min storlek i både över och underdelen. 34orna tar alltid slut först!
Annars har jag bara solat idag. :)

 

En nypa frisk luft tack.

Klockan var 03:00 och jag var klarvaken. Jag hade försökt sova i snart tre timmar men ingenting fungerade. Jag tände lampan, gick och tog ett glas vatten och öppnade fönstret vidöppet. Där stod jag och andades in den kalla nattluften i säkert en halvtimme. Det var väldigt fridfullt att bara blicka ut där. Det var tyst och lungt och det enda som var i rörelse var en eller annan nattfjäril vid lyktstolpen.
Men 03:30 bestämde jag mig för att försöka sova igen. Så jag stängde till fönstret, men inte helt, sen vände jag på kudden för att få den kalla sidan upp och slöt ögonen. Då, 3,5 timmar efter att jag bestämde mig för att sova, somnade jag.


Ny bloggdesign.

Jag kände att det behövdes lite förnyelse här på bloggen.

Vad tycks? :)

I hela mitt liv har jag väntat på livet.

Jag har börjat lyssna mer på svenska låtar nu. Det är olikt mig, för jag brukar inte gilla svenskt. Men denna har fastnat i mitt huvud. Den är okej. :)



i hela mitt liv har jag väntat på livet
jag har längtat efter någon att längta till
och jag var ung när jag fann gud på ett dansgolv
en stadig puls som hackade sig in

du sa: du vet, vi väntar på ingenting
du vet, ingenting väntar på oss

Sometimes it's good to feel different.

 

        

Jag längtar!!!!!

OHhh!!! Jag bara måste se den!

På tal om Twilight tror jag jag ska läsa om böckerna igen :) Jag har ju faktiskt tid till det nu.


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

Jag fattar inte att vi faktiskt gjorde det. Vi tog studenten!

Jag borde vara glad, så varför är jag gråtfärdig konstant då? Är det för att igår var sista dagen då SP06k existerade? Antagligen. Men för mig kommer vi alltid att vara en klass!

Men hela studentdagen var underbar! Trots regn och rusk hade jag kul. Detta är något jag kommer att komma ihåg för resten av mitt liv. Dagen började med att jag vaknade halv 6 för att fixa håret. Vilket var helt onödigt i och med att håret blev rakt igen innan vi ens kommit till Mia där champanjefrukosten skulle vara. Hos Mia åt vi god frukost och drack champanj. Sen skulle det skrivas i mössorna. Det tog en evighet.
10:40 skulle vi vara på skolan och ta foto. Det var precis att vi hann dit. Hoppas bara att fotot blev bra! Sen gick vi till gamla klassrummet K32 där Siv delade ut betyg och ett litet brev från Martin. Även Solvei kom in på besök och sjöng "Lyckliga gatan" för oss.
Sen skulle vi till Bergmanssalen. Det var fullt med firande studenter som visslade i visselpipor och sjöng. Humöret var på topp! En härlig känsla! Det sjöngs bland annat gamla disney låtar. Sen skulle vi springa ut. Det var ganska kaotiskt enligt mig. Jag kramade även Calle Wedar för sista gången. Väl ute möttes vi av familjemedlemmar som fotade och gav oss blommor. Sen skulle vi alla upp på vagnen som var genomblöt. Vid det här laget brydde jag mig inte om att jag blev blöt, för man tar ju faktiskt bara studenten en gång i livet och jag ville ta del av allt om det så skulle betyda att min klänning skulle bli blöt och genomskinlig ;)
Färden på vagnen varade i en evighet och alla i klassen sjöng och kramades och skrek och vinkade till bilarna som körde förbi att de skulle tuta. En polisbil hamnade bakom oss och de tände syrenerna bara för oss. Hahaha. När vagnen väl stannade och vi skulle hoppa av var jag stelfrusen och hade ont i fötterna. Nu skulle vi bara gå in genom stan till Norre Karts park och träffa släkt och vänner för att sen åka hem och äta gott.
Sträckan var lång och det var tjockt med folk. Vi fick stanna många gånger för att det var folk som ville hänga blommor runt halsen och krama oss. Men till sist kom vi fram till parken där klassen hade en sista group hug och sen begav sig alla till sina anhöriga. Jag hittade min mamma och mina bröder och pappa och träffade även min pappa och Tobias ett kort tag. Sen åkte vi hem.
Klockan var runt 3 när jag kom hem och mina släktingar skulle komma vid 4. Jag hann med att duscha, föna håret, föna klänningen som hade blivit blöt, föna mössan som också var blöt men inte förstörd (thank god for that!) och sminka mig igen. Sen kom mina släktingar och jag fick massvis med blommbuketter som nu står i köksfönstret. Tror jag ska torka och pressa några av dem som ett minne.
När alla kommit skålade vi för mig och sen åt vi god mat. Jag hade jätte trevligt! Sen skulle jag öppna mina presenter. Jag fick ett objektiv, ett Thomas Sabo smycke och pengar.
När alla åkt hem var jag helt matt i kroppen och trots det skulle vi ut vid 10. Susanna kom hem till mig ett kort tag och sen behav vi oss till Kim där vi mötte Fredrik och Lollo. Vi dansade och hade det kul och efter många timmar tyckte vi att det var dax att bege sig hemmåt. Inga bussar gick vid den tiden så vi gick hem i regnet. Det tog nog en timme att komma hem. Sen somnade jag direkt av utmattning.

Idag har jag knappt gjort något. Jag har varit lite irriterad på vädret. Att det skulle regna konstant igår och att det idag är strålande sol. Men det är inget att göra åt. Jag har ätit  kycklingsallad som blev över från igår och varit ute och testat mitt nya objektiv. 

Jag sitter och tänker tillbaka på gårdagen. Trots regnet var det nog den bästa dagen i mitt liv. Fast också den värsta dagen. Bara jag tänker på det blir jag gråtfärdig. Nu ligger min studentmössa på min bokhylla. På insidan finns en massa fina och härliga meddelanden från alla i klassen. Men den kopmmer alltid att påminna mig om den bästa klass jag någonsin varit en del av. Nämligen SP06k, kungarna!


In my mind.


Studenten knackar på min dörr.

Jag har så mycket kvar att göra innan imorgon. Så mycket som måste hinnas med. Men så lite tid.

För imorgon tar vi studenten. Det känns så overkligt. Det är något vi längtat efter så länge, men nu när det bara är några timmar kvar innan vi alla ska ses hos Mia och ha champanjefrukost så skulle jag vilja säga:

"Stopp! Inte så fort! Jag vill hinna njuta av den korta tid vi har kvar!"

För jag tror inte att vi fattar att efter imorgon så finns inte SP06k längre. Det är i alla fall väldigt svårt för mig att förstå.
Jag låg vaken i natt och tänkte på de underbara tre år jag haft med klassen. Någonting som jag aldrig kommer att glömma.
Under dessa tre år har jag ändrat väldigt mycket som person. Inte bara till det yttre, men också det inre. Det blev jag påmind om idag då jag var på min lillebrors avslutning på Hallägra. Knappt några av mina gamla lärare kände igen mig.

Hur som helst tänker ajg njuta av dagen imorgon. Det ska firas ordentligt, för man tar ju faktiskt bara studenten en gång i livet och den dagen måste ju bli speciell! Det ska vara något man kommer ihåg för resten av livet! Något positivt!

Dagens överraskning:

Folk tycker jag är mysig när jag är full.

Man lär sig nått nytt varje dag :)


Vrå!!

Imorgon bär det av till Vrå med klassen! Det ska bli så kul!

Idag efter att vi varit och kollat när folk vi kände gått på röda mattan stack jag, lollo, fredrik och tova till ica maxi för att handla in mat m.m till imon. Det blev en hel del chips och godis :)

Imon ska jag träffa Suzie vid systemet så ska vi handla in det sista och kanske viktigaste för resan ;) hahahaha.. sen bär det av med fullastade bilar till Vrå där vi kommer att ha superkul tillsammans. Hela klassen!

Bilder kommer inom kort!

Lyckliga SP06k

Minnena kommer så ofta till mig
Nu är allt borta jag fattar det ej
Borta är klassen som ni lärde känna
Borta är skolan som kändes som hemma

Lyckliga stunder som vi alla haft
Dessa tre år
Trots alla arbeten och prov vi gjort
Som gav oss magsår

Jävliga labbar ni finns inte mer
Ismer och psyk-prov vi aldrig mer ser
Borta är maten som smakade illa
Nu har vi tiden att festa och chilla
Bort med elevråd som aldrig ens funnits
Bort med all skit som vi borde ha hunnit

Strindberg han var vår vän men är nu död
Så vila i frid
Bort med regionsstudie och hemtentor
Som stal all vår tid

Aldrig mer matten som stressa oss så
Det tog hela natten för oss att förstå
Borta är Ingvar som jämt satt och fika
Inga fler möten där han ska predika
Nu slipper vi tjuvlarm som tjuter och låter
Ledarskapsstanken kommer aldrig mer åter

Vi tar studenten nu och friheten
Ifrån allt plugg
Gör att vi slipper bry oss något mer
Nej inte ett dugg

LALA LALALALALALA LALA
Lalalalalala lala
lalalalalala lala
lalalalalala lala


Livet är underbart!

Jag vaknade vid 10 av att min väckarklocka inte hade ringt. Eller snarare att jag råkat stänga av den i sömnen.. igen. Men det är skönt att veta att jag inte hade försovit mig, för allt är ju faktiskt klart i skolan nu. Jag har gjort min sista läxa, för gott!

Nu sitter jag och fördriver tiden bara. Jag ska antagligen in till stan senare idag och leta efter lite nya kläder, för jag är i stort behov av det. Sen vid 7 tiden ska klassen samlas vid Punch resturang och bar för att äta gott och njuta av den sista veckan tillsammans.

För sen tar vi studenten!


Balen 2009 är över, det var underbart!

Igår var det studentbal. Jag var nervös hela dagen enda tills vi gick ut på röda mattan, först då släppte det.

Det var en underbar känsla. Jag gick på moln under hela kvällen. Alla var finklädda och på toppenhumör. På något sätt kändes det som att balen aldrig skulle ta slut, men det gjorde den.

Någon mer än jag som vill tillbaka?