Wake me up before you go go.

Drar strax iväg in till stan för en fika med Fredrik, Lollo och Emilie. Ska bli kul att träffa dem igen. Var ett tag sedan nu ju :)


It's so cold and blue without you

Sitter hemma hos Mattsson för tillfället (Susannas granne) och skrattar åt när hon förlorar stenhårt i Mortal Combat. Fy fan vad roligt! 
Dagen i stan blev väl sådär. Det regnade, som det alltid gör under Marinfestivalen nu känns det som, och vi hittade inget kul att kolla på. Köpte en munk och gick sedan till Bibblan för att komma undan regnet och satte oss och läste. Åt mat på Donkan och sen drog vi hem hit.

LG GT400

Funderar starkt på att införskaffa mig en rosa mobil. Hur coolt skulle inte det va?? :D

En sådan här skönhet


Bridges.

Idag har man hängt med Susanna. Som alla andra dagar i stort sett.
Åkte till henne vid 12 och låg och solade i några timmar vid plåtkyrkan. Sen drog vi till Ica Maxi för att köpa choklad och sen drog vi till stan. Gick till Kicks och sniffade på parfymer och drömde oss bort, handlade en röd rutig skjorta och en tajt svart kjol på HM :) Åt på Hello, ååh kycklingsalladen där är himmelsk! Ett snabbt besök på bibblan och sen lite mer solande.

Imorgon blir det till att vara med henne igen! Ska gå på Marinfestivalen och kolla runt lite. Längtar :D


Singing that melody.

Kul att man inte kunde somna förräns vid 4 tiden imorse, trotsa att jag gick och la mig vid 12 eftersom att jag var dödstrött efter allt vandrande. Låg vaken i timmar och bokstavligt talat råglodde upp i taket.. Somnade i alla fall tillslut och fick några timmars sömn. Vaknade och gjorde mig iordning och skyndade mig till bussen för att åka till Susanna. För idag skulle de tydligen spela röven med, så vi tog en promenad dit. nu åt rätt håll ska tilläggas. haha.
Satt där med en söt kise och lekte med henne medans de spelade. Sen vid fyratiden traskade vi hemmåt igen och har spenderat resterande dagen imonhus med att leka med Eli. Hon är bara för söt! Trots att hon typ attackerade mig där jag låg på golvet. Grävde sig in under mitt linne och tyckte det var skitkul att bita och riva sönder min mage typ :P


Right round.

Vilket äventyr det varit idag asså. Seriöst.
Tog bussen till Susanna och sen gick vi med Eli till Plåtkyrkan och mötte upp Linus där. Satt och snackade i 45 minuter eller nått, sen skulle jag och Susanna in till stan för lite shopping (Linus vägrade följa med).. Han skulle iaf höra av sig senare under dagen när han och Pontus skulle spela röven. Jag och Susanna traskade in till stan och handlade lite och vid halv 6 tiden hörde Linus av sig och vi bestämde att vi skulle gå och kolla på medans de spelade. Vi började traska på åt det hållet vi trodde Pontus bodde. Helt fel håll visade det sig. Tog 61:an och hoppade av på ändhållplatsen. Jag fick lite smått panik, mitt lokalsinne är sämst. Visste inte vart vi hamnat. Gick genom en skog, noll civilisation.. var typ vilse där ett tag (jag då, inte Suzie min) och hon påpekade hela tiden att det var mitt fel att vi åkt fel.. typ.. haha. Vi skrattade åt hela situationen. Fötterna började värka efter vad som kändes som en timmes vandrande... Det slutade med att vi tog 50 bussen hem från någonstans åt helvete fel.

Pretty woman.

Har precis kollat på Pretty woman, för första gången. Och ojojoj som jag grät när de kysstes, så himla fint :')

Wildlife.

Drar strax iväg till Linus och sen ska vi och några andra ta bilen och packningen till Toftasjön för lite camping och friluftsliv. Typ. Dock är det bara över en natt, så så mycket packning behövs inte ;) Ombyte, mat och en sovsäck är typ allt jag kommer ha med mig. Myggsprej hade jag dock behövt... shit. Hoppas någon av de andra tänkt på det! Annars lär man vara ganska biten när vi kommer hem på söndagen.

And just like that.

Andra gången på två dagar jag blir totalt blåst av Linus. Han får sluta skämta med mig för jag tar allt han säger på allvar.. Suck :P

Dagens fatala misstag

- Spillde nudlar över benen och madrassen när jag skulle äta..

Madrassen mår för övrigt bra igen efter lite skrubbande, mina ben däremot... Not so much..


Loud pipes.


I walk the line.

Har fastnat för gamla Johnny Cash låtar. Spelas nonstop på min spotify atm ;)


Time keeps painting my darling, And the garden keeps on singing the old song.



Har precis kommit hem från brottet. Simmat 1000 meter och legat och solat och bara njutit.
Nu blir det duschen och sen mat för min del.
Får se vad resterande dagen bjuder på :))

Full och lycklig.






One.

One look
One smile
One touch
One embrace
One kiss
One love
Two people
Two minds
Two souls
Two destinies
One road
One journey
One ending
Together.