Epic fail.


Om ni inte ser vad det ska föreställa så är det lasagne..
Men den blev visst bränd och kanterna blev stenhårda.

Every step you take.

En kväll med Linus blev det igår. Hälsade först på hans mamma och var där i någon timme och sedan drog vi hem och kollade på film, Easy A. Inte så värst bra faktiskt. Orkade inte ens se klart den och gick och la oss vid 11 tiden.
Men nyfiken som man var kunde jag inte släppa filmen och ville veta hur den slutade, så laddade ner den idag och såg de 40 sista minuterna på den. Värt besväret? -Nej.

Nu blir det till att kolla på nya avsnittet av Pensionärsjävlar och sedan kanske sova. Är riktigt trött idag ;-)

Sort of revolution.

Hatar att vakna på fel sida. Skitdag rent ut sagt.

Saker som betyder.

Nu bär det av hem till min älskipälski igen. Ska pussa en massa på honom när jag kommer fram ♥♥♥

Min bror i ett nötskal.

Haha Tobias höll för övrigt på med min mobil innan och ville kollla vilka jag ringt till. Han är såklart inte van vid touch mobiler och råkar trycka på "ringa upp" knappen, får panik när han ser att han ringer och försöker desperat lägga på. Men tydligen är han inte snabb nog för Linus ringer upp några sekunder senare och undrar vad det var jag ville. Får förklara mig att det var Tobias som råkat ringa och vi skrattar åt situationen. :))




20 november.

Tog bussen från Linus vid halv 3 mot Fyllinge. Linus och Alex skulle tydligen lana och jag pallade inte vara kvar där och bara glo. Mötte en man vid busshållsplatsen som behövde hjälp med att tyda tabellerna. Jätte trevlig var han. Börjad prata lite och han frågade tillslut om jag hade pojkvän. Sa att jag hade det och precis innan han skulle gå på bussen sa han "Hälsa din pojkvän att om han släpper dig är han en idiot". Verkar som om någon var lite intresserad av mig. HAHA

Väl hemma hos pappa öppnade Tobias dörren och det första jag utbrast var "Fan vad lång du blivit!!". Kände knappt igen min egen bror. Kan ju tillägga att jag inte varit här på över 2 månader. Han måste ha kommit in i någon växtfas eller något. Mhm.

Nej nu måste jag kila. Det vankas Avatar i blueray för hela familjen. Yeyyyy!

Thanks.

Bio igårkväll med älsk, Harry Potter blev det. Riktigt bra var den! Längtar som fan till sista delen!
Sen gick vi hem i snövädret eftersom bussarna inte skulle gå förrens om 70 minuter typ. Kastade snöbollar på varandra och larvade oss lite. Fick massa snö ner i tröjan, och i håret, och i ansiktet. Hehe. Men jag gav igen jg med ska ni veta!
Hur som helst, promenaden hem skulle ha tagit dryga 30 minuter, men vi var inte hemma förens efter mer än en timme. 

Underbar kväll vare i alla fall! :)

Blää.

Drar iväg på det tradiga mötet nu da...

Blää.

Drar iväg på det tradiga mötet nu da...

Record collector.

Ja, idag har varit en underbar dag! Jag och Suzie har gått och kollat i affärer och köpt ett och annat fint. Ett par örhängen och leggings blev det för min del. En snygg klänning till henne.
Efter några timmars shoppande i stan åkte vi till Ica Maxi och köpte hårfärg och lite mat m.m. Drog hem till Suzie och hon klippte och färgade mitt hår och jag är så grymt nöjd!! Sen kollade vi på Harry Potter behind the magic på kanal 5 och åt glass och aprikoser. Mums!
Vid 9 tog jag bussen hem och nu sitter jag här. Grymt trött är jag. Snart dags att sova.

Upp vid 7 imorgon för att gå på någon utbildning på rådhuset i 4 timmar.. Jah... 
Ända positiva med det är väl att jag blir bjuden på lunch i rådhusbaren, och att jag slutar 12:30!

Yeh.

And when I'm alone with you, you make me feel and you make me feel.
When I'm alone with you, you are the one and you are the one.

Who we are.

Idag är jag ledig från jobbet och ska därför äntligen ha en heldag tillsammans med Suzie!
Vi ska gå på stan, prova massa kläder som vi egentligen inte har råd med (men man kan väl få drömma), äta på något fancy ställe (Mc Donkan? HAHA), göra lite andra ärenden som inte behöver nämnas här, köpa hårfärg till mig och sticka hem till henne och färga min utväxt! Sen ska jag mysa med hennes kise som jag inte träffat på drygt två månader och kanske kolla på någon rolig film eller bara umgås och snacka om allt som hänt sen sist! :)

JAG LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGTAAAR!!! ♥


Comforting sounds.

En snabb runda på stan blev det direkt efter jobbet.
Kom hem med två biobiljetter till Harry Potter på fredag och en svart klänning från HM :))

Najjjjs!

Nu ska jag chilla framför en film och riktigt njuta av min 4 dagars helg! Underbart!!!

Seriöst.

Skulle betala två biljetter till Harry Potter på fredag till mig och pojken, men tydligen har jag fel kort.
Visa Electron suger kuuuuk. Imorgon beställer jag ett vanligt Visa kort. Skiter i att det kanske kostar mer i månaden. Jag kan fan inte ens betala med kort på bussarna med mitt sugkort..

Tattoo.

Okej, jag är så grymt sugen på att skaffa en tatuering nu så det är inte sant!!
Har till och med sett ut ett perfekt motiv och vart jag vill ha den.

Allt jag behöver nu är egentligen att boka en tid och få in lite cash på kontot! :D

White light moment.

All I want now is a white light moment.
Come with me tonight.


JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR

vilken mensvärk jag har :(

(bara så ni vet)

Som det kan gå.

Fick ett sms av någon random person. Hade inte numret inlagt och slog upp det på hitta.se.
Visade sig att det var någon Emilia. Men jag kände ingen vid det namnet så skrev tillbka att hon tydligen skickat fel. Varpå hon skrev tillbaka "Va? ä det inte ronja jag pratar med? fick nummret av ........"
Vafan, nu blev jag riktigt fundersam. Personen visste tydligen vem jag var... eller?

Men det visade sig att det var en vän till mig som helt enkelt kände två Ronja och gett fel nummer till tjejen. Så tokigt det kan bli :D Men rätt underhållande.

Älskar dig ♥

Idag fyller världens underbaraste pojkvän 21 år! 
Massa grattispussar till honom ♥♥♥

Between sheets.

Vet att Susanna kommer kommentera detta inlägg. Men måste bara säga att Flickan från ovan, eller The lovely bones som filmen egentligen heter, är något av det bästa jag någonsin sett!!
Grät igenom hela filmen typ. 

Har försökt läsa boken innan, men slutade på sida 52. Nu när jag väl sett filmen måste jag bara fortsätta läsa den!

Y E S

8 jobbtimmar kvar sen är det fan helg!!!!!!

Every breath you take.

Inatt drömde jag att jag jobbade på dagiset och tiden gick så sjukt långsamt. Det var bara två barn kvar, Emil (en kille på två år) och Ebba (4år). Kan inte riktigt beskriva hur dem är som personer, men rätt så högljudda och vill ha min uppmärksamhet hela tiden. Energislukare vill säga.
I alla fall. Klockan blev mycket, runt halv 10 och jag satt fortfarande fast med dessa barnen på dagiset. Föräldrarna tycktes aldrig dyka upp och jag ville ju bara hem och få lite lugn och ro och sova.

Miles and miles.



How time can fade away there seems too much to say we stumble through the day miles and miles.

Det går bra nu.

Har nyst typ ett trettiotal gånger idag. Underbart att vara förkyld asså..

All night.

Jobbig dag på dagiset vare. Halsont, huvudvärk och verkligen ingen ork i kroppen när jag vaknade. Fick trots det dra mig upp ur sängen och fara till jobbet. 
Var bara allmänt trött och seg och tiden gick ju inte fortare för det. Väl hemma fixade jag i alla fall till matlådan för imorgon, kokt potatis, dill, smör och stekt lax blire. Gott som fan!

Resterande kvällen tänker jag spendera framför en film med något varmt mot min onda hals. Typ varm choklad :))

Our kind of love.

Helgen gick förbi rätt fort. Fest på fredagen som inte gick riktigt enligt planerna, men kul hade vi tills en liten incident. Slutade med att vi sov över hos Fredrik och Tove. Lördagen och söndagen spenderades hos Linus. Julmat och film på lördagkvällen. Såg The Sorcerer's Apprentice. Var väl sådär. Nicolas Cage var snygg som vanligt i alla fall! Och i söndags hände det inte så mycket. Degade en del i soffan med Linus. Pizza blev det på kvällen i alla fall, kebab med stark- och vitlökssås såklart!



Jävligt skönt

med helg!! 
Ikväll blir det fest hos Fredrik och Tove, ska bli riktigt kul! Kommer dricka svartvinbärs vin, gudomligt gott!

Movietime.

Har precis varit på Tempo med Marry. Nu är det godis och film som gäller!
Ska se catfish! Verkar braaao


Saw 3D.

Ja igår var det bio på schemat som gällde. Saw 3D. Den var grymt bra faktiskt, trots att jag tittade bort under varenda blodig scen typ. Klarar verkligen inte av sådant. Mådde fan till och med illa när jag kom ut från bion.. Hehe.

Nog lite tur att inte Paranormal Activity 2 kommer ut på bio här i Halmstad. Hade nog inte klarat av det. Typ svimmat i biosalongen eller spytt eller något ännu värre :P

Brennende Liebe.

10 månader ♥

Need you.

Idag fick jag äntligen träffa Suzie igen. Mer än en månad sedan vi sågs!! Shit vad tiden går fort!
Köpte i alla fall äntligen en födelsedagspresent till Linus, hoppas han blir glad för den. Sen gick vi och käkade på Mc Donkan. Gött vare. Linus ringde mitt i maten och frågade om jag ville med på bio imorgon. Så nu är morgondagen planerad med, Saw 3D blir det med honom, Ronja och Pontus.