Fynd.








Bra dag!

Idag har man hängt på stan med söta Suzie. Vart ett tag sedan vi sågs nu. Gick till Myrorna och Emmaus och kollade på fina ting, käkade en hamburgare att dö för på Sibylla och sen vart klockan mycket och hon skulle ivög på annat håll. Jag stanade ett kort stopp på HM och sen värkte mina fötter efter allt gående fram och tillbaka att jag satte mig på första bästa buss hem.

Imorgon blir det in igen för att kolla på Sture på stan, något vi skulle gjort idag egentligen men inte fick tid till :)



Fuck this!

Rage:ar på Försäkringskassan som drar skatt på mina pengar!! :(

Hej fattig arbetslös.

UUUÄCK

Fyfan för spindlar, speciellt sånna stora jävlar som tvunget ska ta sig in i lägenheten!!

VÅGAR FAN INTE RÖRA DEN OCH NU VET JAG INTE VAR DEN ÄR OCH JAG FÅR PANIIIIIIIIK!!!



Loveeee!

Och så har man äntligen fixat Spotify Premium!! 

Min bara min ♥


25 maaj.

Igår blev det körning med pappa igen, och denna gången måste jag erkänna att det gick riktigt riktigt bra!! Tyckte pappa med som även sa att detta nog var lite för enkelt för mig, efter tredje körlektionen bara.
Hueeeeeee kommer bli busenkelt att ta körkort om det fortsätter såhär :D

Sen begav jag mig hem till pojken och vi låg och degade i soffan till 11 snåret. Ibland pallar man helt enkelt inte göra något ;)


Fast i träsket

Ja, jag gjorde min första tattoo i fredags och här sitter jag nu och planerar redan min andra. BAHHHHH :D




Om sanningen ska fram

Om jag alltid håller med dig,
fast jag tycker du har fel.
Om jag låtsas att jag bryr mig,
när du köper nya skor.
Om jag skrattar på rätt ställe,
fast du inte är så kul.
Om du tror att jag är farlig,
kanske tänder du på det.

Vill du ligga med mig då

Uff.

Har för tillfället 114093489583 fjärilar i magen.

The day.

Iväg en sväng hem till pappa nu för att övningsköra lite. Sen hem till Linus för massa mys framför tredje Pirates of the caribbean filmen :)



Död fisk.

AHHHHHH FYFAAAAN!!!!

Vart medeljympa igår istället för bas, med Fredrik. Jääävlar vilket tempo det var på den!! Varvades mellan kondition och styrka. Mina armar känns som spagetti idag efter alla armhävningar som gjordes. :(

Hepp hepp.

Idag fick jag äntligen mitt nummer flyttat till Iphonen. Ska bli skönt att slippa bära med sig på två mobiler överallt :D

Har inte hänt mycket idag alltså. Kollat på de fem första avsnitten av "Game of thrones". Nu är jag hoocked på den serien kan jag tala om. LÄNGTAR TILL MÅNDAAAAG!!

Och strax ska jag dra på träningskläderna, blir gympa på Friskis med Fredrik och Lollo vid 7.

Silly me.

Vart hos pappa i helgen och övningskörde för första gången. Riktigt roligt! I söndags kom jag upp i 50 km i timmen, andra lektionen. Riktigt stolt över mig själv faktiskt XD
Vart ju inte så jäkla svårt det här med att köra! Vet inte varför jag var så rädd att ta tag i det när jag fyllde 18, skitlätt ju!


Så nu blir det till att köra mycket med pappa, råplugga teorin och köra lite på körskolan, sen får vi se när jag har mitt lilla körkort :)

kvällsmat.

Apelsinjuice och tortillachips satt fint såhärdags. 



Tonight yääh baby.

OOOooooohhhh jag kan inte få nog!



Tjolahopp

Rätt nöjd med dessa bilderna alltså









12 maj.

Uppe med tuppen idag för att träna ett pass på friskis, basgympa, men Fredrik ställde in i sista minuten typ. Så vart ingen träning för mig idag trots allt. Kände inte att det var någon idé att somna om sen heller när jag väl var uppe och pigg.

Så idag har man fixat lite med Iphonen, uppdaterat mitt Itunes och lite så. Småpill. Sen vart jag inne en kort sväng i stan med för att köpa Iphone skal till baby (snäll flickvän han har alltså) och ett kort besök på Apoteket med.

Ska strax iväg hem till Linus dårå, om sådär trekvart. Får se vad vi hittar på. Kommer nog sitta och nörda oss framför våra mobiler, precis som vi gjorde igår i flera timmar :D

YÄHHHHH

Fyfan vilka problem jag haft med att skaffa Iphone. Varit inne i Telias butik säkert 4 gånger idag. Men vi lyckades tillslut efter ett antal telefonsamtal med kundtjänsten hos Tele2.

SÅ NU HAR MAN SIN ÄLSKADE IPHONEEEEEEEE! Köpte även ett rosa skal, surprise surprise :D

(jävligt tråkigt bara att mitt nummer inte flyttas förrän på tisdag, så kan inte använda den förrän dess)

The moment where I met you, hey baby, guess we both know I'll follow you wherever you go.




H&M



Är nu ägare till en jumpsuit.
Och jag bara älskar färgen! Kommer bli skitsnyggt till bruna ben i sommar :)


9 maj.

Idag har man umgåtts med Malin. Träffades nere vid Jansabryggan för att sedan gå längs med Prins Bertils stig och stanna till vid några ställen och fotografera. Bilderna blev riktigt grymma alltså!
Sen drog vi hem till henne, åt glass, förde över bilderna på laptopen och sen spelade vi Nintendo 64. Bjöds även på mat och sen tog vi några matcher till innan det var dags för mig att dra mig hemmåt.







Föfäään.

Tror jag bestämt mig, blir en Iphone 4 rikare inom den närmsta tiden. 300 spänn i månaden är inte så värst dyrt och nu när Linus skaffat sig en kan jag ju inte vara sämre! :D



:)



Den här söta toppen fick följa med mig hem idag.
Från Gina Tricot.

Intro.

Ger mig iväg en sväng till stan nu. Får se om jag kommer hem med några kassar ;)

Your biggest mistake.



Precis installerat Portal på laptopen och spelat i någon timme. Tänkte att jag skulle testa det, innan man bestämmer om man ska tjata på Linus att köpa tvåan till Xbox360 så man kan få spela det med lite.
Måste ju vara grymt mycket bättre grafik på xbox och att spela på Linus 40 tummare till tv skulle inte vara helt fel! Hueuhehueuhe :D



Don't let me fall.


Helvete.

Idag vart man utan internet i säkert 5 timmar. Inte okej alltså!

Can you feel that, yeahh.

Ett år och fyra härliga månader ♥♥♥

Just a dream.

Köpte mig en kort långarmad tröja på HM igår och läderarmband på Åhlens. Nöjd chey.



NERVÖST.

Två veckor kvar, sen har man sin första tatuering!

Cosmic love.

Nu, en sväng in på stan. Tjatja. ♥



Black and yellow.

Hej hej hej! Min helg har varit toppen!!

Började med mat på Asian med Linus och bio på det i fredags. Sen promenerade vi hem till mig. Ja ni hörde rätt, PROMENERADE! Fan, mina fötter har värkt i flera dagar efter det. Var hemma vid runt 1 och gick och la oss.

Vaknade tidigt på lördagen, fixade frukost och kollade på senaste avsnittet av Vampire Diaries i min säng. Mys. Sen, tro det eller ej, fick jag upp Linus på ett par inlines! HAH! Inget bildbevis, tyvärr, men det såg riktigt roligt ut. Efter det fixade vi oss och drog till stan. Köpte alkohol till kvällen och sen mötte vi upp Alex och Anni för en fika i solen. Efter det hem och chilla i solen på min baksida i någon timme. Sen var det dags att fixa sig för kvällen. Tog mig säkert 1,5 timme att bli klar. Linus bara satt där och kollade på mig när jag sprang fram och tillbaka mellan rummen. Blev även mat hos mig och sedan begav vi oss till Alex och Annis nya lägenhet. Fest där till runt 11. Vet inte hur många shottar jag tog alltså..? Sen in till 3 hjärtan för dans dans dans!!

Söndagen vart riktigt seg, vaknade med huvudvärk och yrsel. Mår som man förtjänar. Bara degade hela dagen. Kollade på tv i säkert 3 timmar. Klockan blev halv 6 alldeles för snabbt och då tog vi bussen hem till Linus för att fixa lite mat och kolla på en skräckis, Insidious, som fick oss att hoppa till några gånger!