Bkägfhgdjkrtjrkedjtrk



Så tråkigt man kan ha.. Dags att kolla på Mary Poppins.

OHHHH

Transformers på bio igår med älskling. Var helt otroligt bra!!! 2,5 timme var den. Slutade väl vid halv 12 någon gång och sen skulle vi promenera hem. Skulle tagit oss säkert en timme att komma hem, men som tur var stötte vi på Rasmus och Anton som gav oss skjuts. Sånt gillar vi :)



Het.

SÅ JÄVLA BRÄND!! 

Stack ner till Grötvik själv vid 12 tiden och la mig och solade. Sen hörde Marry av sig och frågade om vi skulle dit. Hahaha så hon fixade sig och drog ner dit och mötte upp mig. Sen ett dopp i det blå. Jag var värsta badkrukan idag och fick höra av en åttaåring som var i vattnet att jag var feg?.. Hoppade tillslut i efter många om och men, men var nog inte i mer än en minut. Upp och sola sola sola sen och fan vad gött det var!! Stack inom Glassbaren på vägen hem med och tog tre kulor i rån. MMMMMMMMMMMMMMMMMMUMS! 

Så nu efter en dusch och mat i magen är jag helt slut i kroppen.. Blir en sväng hem till Linus senare i alla fall, när jag vilat upp mig lite.. hehe


Älskade Grötvik <3

Kung för en dag.

Idag lyser solen och det betyder stranddags! Ska hoppa i bikinin och sen cykla ner till Grötvik och lägga mig på klipporna. Så jäkla gott det ska bliiiiiiii!
Spotify i mobilen med, bättre kan det inte bli!

Du ♥ jag




Last friday night.

Last Friday night
Yeah we danced on tabletops
And we took too many shots
Think we kissed but I forgot

Last Friday night
Yeah we maxed our credit cards
And got kicked out of the bar
So we hit the boulevard

23 juni.

HELVETE VAD SLUT JAG ÄR I KROPPEEEEN!
Dagen i stora drag: In till stan till Systemet, handla till Linus, vänta på bussjävel, hem, in till stan igen, handla mat på Hemköp till grillningen, in på Systemet igen, handla till mig och Marcus, stå i milslång kö, snacka med vänner man inte träffat på en evighet, vänta på bussjävel igen, packa, packa, packa, laga mat, packa, in till Marry en kort sväng, KLAR!

Allt färdigt till vad som kommer bli en grym midsommar imon! Om jag nu bara kan få tag på en viss pojkvän med. Han har antagligen somnat och hör inte när jag ringer. Faan...
Ska ge det ett nytt försök om en kvart eller så.



22 juni.

Körningen igår med pappa gick super! Börjar få kläm på allt nu. Vi körde landsväg från Fyllinge och mot Veinge. Sen hem till Linus för att ladda hem Water for Elephants. Såg bara halva filmen, resten ska vi se idag. Riktigt bra faktiskt!

Och idag ja. Ska in till Systemet och storhandla. Är snäll nog att köpa åt Linus med, då han jobbar. Blir en del kassar att bära på. Och så måste jag inom Hemköp och köpa med mig något kött och potatissallad till morgondagens grillning och festligheter :)

Tävling!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


yyässs.

Har äntligen pallat mig iväg till stan för att fixa med körkortet. Fick bli på Rattman. Första tiden nästa vecka redan, Woooh! Och sen är veckorna framöver uppbokade med körlektioner :)



Where is my mind


I got my light in your hands and my love in your heart




Såg Sucker Punch med Linus igårkväll. Inte riktigt min typ av film. Höll på att somna i soffan, filmen tycktes ju aldrig ta slut och var rätt förutsägbar! Innan dess satt vi och gjorde ett körkortsprov på datorn. Gick riktigt bra och roligt var det med, så blir nog fler såna tillfällen nu framöver. 



Some days are so predictable.

HAH, jag visste det. Danmarksresan blev inställd pga regn. Blir uppskjutet till den 2 juli.

AAAAARGGHHHHTKHTJHK!!!!!

Allt har skitit sig denna veckan verkligen. Skulle träffat Fredrik och Lollo i onsdags för att fota. Men det blev för sent och uppskjutet till nästa vecka. Pappa hörde av sig på kvällen och undrade om vi kunde ta körningen på söndag istället, för att han var trött efter jobbet. Filmen som Linus och jag ville se igår gick inte att spela upp, så det blev halva Batman filmen istället. Idag skulle jag köpt ett paket på Fartvinden, men det visade sig att de hade fullbokat till slutet av Augusti. Imorgon skulle jag, Linus, Linda och Jocke spelat minigolf och käkat på Punch, men det ställdes in eftersom det ska regna imorgon.. Och på lördag ska jag till Danmark och då ska det fanimig regna med!!!! 

Tar ett djupt andetag och hoppas att nästa vecka blir bättre. Då är det ju Midsommarfest som gäller med! :)

Ibland har man tur att fånga sånt här på foto.



Bättre upplösning finner ni här: http://kaoula.deviantart.com/#/d3iysz0

Who am I living for?

Idag blir det en runda till stan vid 3 tiden för att fota med Fredrik och Lollo, om vädret tillåter vill säga. Sen vid 6 tar jag bussen till pappa för att övningsköra. Blir en liten repris från förra gången och sen ska vi ut på landsvägarna! Ska bli så jäkla roligt att äntligen få börja köra med lite mer trafik än bara någon lastbil då och då.
Och efter körningen blir det antagligen hem till Linus. The adjustment bureau har kommit ut i DVDRIP och den vill jag seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Matt Damon är ju en av många favoritskådespelare! 




Tonight.

Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet ♥

Sweet.

Sitter här och försöker få tiden att gå. Klockan 9 börjar So you think you can dance!! UHUHUHHhhhh!!


Busy busy.

Veckan är fullspäckad med grejer. Imorgon ska jag på informationsmöte på bemanningsenheten för att senare kunna vikariera på förskolor. Ska även inom körskolan för att köpa mig ett paket. På onsdag blir det körning med pappa som vanligt, halv 7. På fredag Punch med Linus, Linda och Jocke. Och på lördag en heldag i Köpenhamn med släkten!
Ska även planera in träff med Suzie i veckan. Blir väl antagligen second hand shopping för vår del då :)


var Marcus student över med allt vad det innebar. Var riktigt roligt! Efter champanjefrukosten, utspringningen, åkandet i vagnen och promenaden genom stan till Norre Karts park var Marcus helt slut. Där möttes vi upp i alla fall. Blev lite fotograferande och så och sen drog vi oss hemmåt. Släkten dök upp vid halv 5 och det skålades. Sen serverades det Kycklingsallad och till efterätt min och mammas Cheescake med lemoncurd. ASGOD!
När släkten dragit hem sen drog jag och Linus upp på rummet och chillade till Baksmällan och chips till det. Marcus fortsatte festligheterna långt in på natten och ligger i sängen än och sover. HAHAHA

Känns otroligt bra att vara nykter idag ;)















Nu

är i stort sett allt fixat inför Marcus student imorgon. Sedqan jag kom hem från stan har jag hjälpt mamma med maten, blåst upp ballonger, hängt upp dem, fixat bordsduken och dukat snyggt och även hängt upp lite serpentiner här och var.

Tar på krafterna det här. Nu säger jag godnatt! Blir upp tidigt imorgon för att fixa det sista och mig inkluderat och sedan sticka till Sannarp för att se när han springer ut. Jag är även fotografen imorgon, så får hoppas på några snygga bilder! :-)



FYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

VAD TRÖTT JAG ÄR!!!


En sväng till Susanna, handla på Ica Maxi, mysa med Elipeli, färga håret (blev skitfult), GÅ in till stan, shoppa loss lite, köpa massa alkohol på Systemet (tre fucking kassar!), buss hem, stå och fixa oändligt med kycklingsallad till imorgon, städa rummet....
PHUUU..

Nu ska jag fanimig sätta mig ner och ta det lugnt och inte resa mig igen på en evighet!



Sanctuary.

Igår blev det mer övningskörning med pappa. Börjar få kläm på det där nu! Körde i en timme eller så och sen hem till Linus. Skulle blivit lite teoriplugg, men jag hittade honom sovandes och när jag fått liv i honom vart klockan drygt halv 10...


Och idag då. Jo, ska hem till Suzie om en stund och bli av med min hemska utväxt. Sen en sväng till Systemet och Gallerix typ. Behöver något att hänga runt Marcus hals imorgon ju!!

Pacifique.

Köpte mig min första långklänning idag på H&M. 
Kände att det kunde vara snyggt nu såhär till sommaren :-)
Och hör och häpna. Den är blommig! Inte grått, svart eller vitt nu inte.

Kommer nog att bäras på Marcus student nu på fredag tillsammans med min jeansväst, ett bälte i midjan, converse och massa armband. Snöggt som fän



Down slow.

Känner mig jävligt nere för tillfället. Vet inte vad det beror på. Allt tycks få mig till att gråta floder.

Sådärja!



Då var cheescaken med lemoncurd bakad och klar till Marcus student. Är så sugen på att ta en smakbit redan nu, men får väll hålla händerna i styr tills på fredag. Suck..

Kites.

Och så skulle man ju hålla bloggen uppdaterad med ja!

På torsdageftermiddagen stack till jag till Linus efter att ha städat rummet och fixat lite inför studenten. Sen åkte vi till Alex och Annis lägenhet och köpte med oss kinamat och glodde film.
På fredagen vaknade man sent, stack till Lidl och köpte nybakade frallor. Gudomligt gott var det. Gick ut en sväng och la oss och solade och bara chillade. Stack hem till hans mamma en sväng med. Och sen hem och bara ta det lungt och kolla på tv tills klockan blev mycket.
På lördagen la vi oss också ute en stund för att få lite färg. Vettefan vad vi gjorde mer sen alltså.. Lördagen bara flög förbi.
På söndagen var det fan ännu varmare. Efter lite mat och häng i soffan drog jag, Linus och Alex till Östra stranden för sol och bad. Jag hoppade i direkt och dem stod på bryggan som värsta badkrukor. Tog ett himla tag innan dem hoppade i. Efter mycket bad och sol stack vi till Japan för att käka glass och spela minigolf. Spelade på gamla banan och Linus förlorade och blev på dåligt humör. 
På måndagen drog vi till Pontus efter lite frukost och satt och snackade i deras trädgård i någon timme. Sen till Östra stranden med Pontus och Ronja för massa bad och sol. Riktigt skönt var det! Sen hem för mat och slappe i soffan hela kvällen. 








Dagens dårå.


Linne: Gina Tricot
Jeansväst: Second hand (barnavdelningen)
Leggings: Gina Tricot
Väska: H&M
Converse

Dagens.


Linne och väst: Second hand
Jeans: Gamla cheap mondays
Väska: H&M

Aeee..

Måste fanimig köpa en byro av något slag. Det här funkar inte längre. Jag har alldelles för mycket kläder, och mer kommer det bli!!
Nu är det så illa att till och med mina nyinköpta kläder hamnar på golvet, då det inte finns plats kvar i min lilla garderob.


Liten bit av min klädhög på golvet.

Dagen i bildformat.










Today im wearing this




Linne: H&M
Shorts: Avklippta Cheap monday
Ear cuff: Glitter (nytt!)
Armband: Åhlens