lalalove

Idag har man varit hos mamma och hälsat på. Var en snäll dotter och har hjälpt till med städning och nerpackning av grejer inför flytten på lördag. Var även över en sväng hos Marry och hälsade på. Vi försökte få igång hennes ps2:a, för var sugna på att spela ett digimonspel som vi spelade massvis när vi var mindre, men fick inte igång det..
Sitter och väntar på bby här hemma nu. Får se vad vi hittar på när han kommer hit. Kanske ut en sväng i det fina vädret eller liknande :)

längtaaar

Om exakt en vecka sitter vi på planet på väg ner till Kroatien. Känns fortfarande helt overkligt


loveeee

fått dille på prison break nu. Aldrig kollat på serien innan, då jag trott det inte vart nått. Men oj så fel jag hade!!! Såg första avsnitten i söndags och bara älskar serien! Blir till att glo alla säsonger nu i sommar tror jag ehehehe :D

midsummer

haft en otroligt bra midsommarhelg. Firande hos Luka o Lina på kärleken med massa trevligt folk i fredags. Drog in till stan med, men det blev bara ett kort stopp då jag tydligen glömt både mobil och korten hemma hos Luka... smarta jag hade väl lagt av mig mobilväskan någon gång under kvällen och inte haft en tanke på det (för full?) när vi skulle in. Men kvällen var lyckad allt som allt! :)
Blev bakislunch på bulls, hamburgare såklart och sen hem till kärleken för slappe i soffan tills klockan 6 någon gång. Sen hem snabbt o fixa sig och så drog jag på inflyttningsfest hos Dennis med trevligt folk! Blev dock tidig hemgång, då jag fortfarande kände mig jävligt bakis från i fredags. hehehe


Blev även en midsommarkrans i håret detta året. Jag och Lina fixade i fredags, men hade grymma problem med att hitta rätt sorts blommor. Var i tre affärer innan vi hittade en bukett vi tyckte passade :')

midsommar

 

drive by

Tog lite mer på håret idag. Klippte ju det igår själv, blev väl lite snett men rätt nöjd annars. Suz får komma hit och rätta till det nån dag i veckan :)

idiotfan!

jaaaaaaaaaah, hittade min cykel utan framhjul idag när jag och suz skulle ut o sola. FAA-AN vad arg jag var, gick runt och svor o grejer! Hittade dock hjulet på andra innergården vid ett av cykelställen när vi var runt o letade efter det. FYFAN vilka idioter till människor det finns i världen. Folk som tycker det är kul att jävlas...
Stack till Biltema och köpte ett lås till framhjulet med, så lycka till med att sno cykeln nu?!?



helgen

ätit ute med Luka, kollat fotbollen på örjan, käkat färska jordgubbar med glass, varit och solat på östra, varit med Suz, bjudit bby på bio - Men in black III, käkat pannkakor med nutella till frukost och flummat massor i soffan hela dagen! sjukt bra helg trots att det inte blev någon utgång! :)

dagens hatobjekt:

personen som snodde min tvättid. fyfan för dig!

20

dagar kvar tills Kroatien med bby❤❤ längtar ihjäl mig!!


Yehhh

Nu har man tv också! Allt som saknas nu är antennsladden. Får inhandlas imon!


<3

Yeah we danced on table tops And we took too many shots Think we kissed but I forgot

Där jag hänger min hatt


Tror det blir soffhäng hela dagen för mig. Regn och rusk ute ju. Tur man drar på solsemester om 24 dagar med hjärtat så man kommer ifrån den svenska sommaren lite!

levels

Bästa lördagen på länge igår. Vaknade jämte mitt hjärta, vi låg och drog oss en lång stund, sen frulle på det och slappe i sängen någon timme till. Drog till stan och gick i lite affärer och käkade riccardoglass, hem till honom och var där några timmar, sen tog vi bilen ut till Tylösand och gick längs stranden. Asmysigt! Sen umgicks jag med Lollo, Fredrik, Axel och Lina på kvällen. Spelade något zombispel som var alltför krångligt för mig, satt där som ett frågetecken i 2,5 h. Blev lite ps3 spelande med, Little big planet, skrattade så jag grät så kul det var!
Var hemma igen vid 12 och då kom Luka över igen. Bjöd på en cider och sen blev det en till och en till och vipps så var vi bägge fulla (då vi visst druckit på tom mage, hehehe). Hade jävligt kul sen kan jag lova, drog igång ashög musik och dansade loss och fulade oss en hel del. Blev nog inte sängen förrän klockan slog 3 någonting :D



like ships in the night

spelkväll med gamla klasskompisar står på schemat. Inte träffats på månader då vi alla studerar på olika ort nu, så ska bli riktigt jävla kul att umgås lite igen! :)



Student

Fyfan va du e bra! Grattis till studenten bror<3


studentfirande på schemat

Idag tar min kära broder Robin studenten. Känns som att tiden bara springer iväg, var han inte bara 12 precis?? :')
Ska möta upp mamma vid kattegatt vid 12 och se honom springa ut. Sen blir det lite rundvandring i stan för att kolla på studentflaken. Jag står för fotandet som vanligt :)
Efter det blir det studentfirande hemma hos mamma med släkten. Ska bli riktigt kul att få träffa dem alla igen!


Lillskit

im a fucking alcoholic

blev en cykeltur till grötvik innan idag. Njöt av den varma sanden mellan tårna och doppade fötterna i havet, men inte mer än det för var jävligt kallt! Sen hem, känns som jag fick med mig hela stranden in i lägenheten... Tror det är dags att köpa dammsugare snart :')
Var även på Ica för att köpa bröd och stötte på Marcus, så vi slog följe och gav varandra tips på billig mat hahaha fan allt man snackar om nu. Allt är så jefla dyyyrt har man märkt nu när man flyttat hemifrån!
Ikväll blir det nog filmmys för min del, får se om jag har någon rolig på min externa, har ju fortfarande inte fixat internet i lägenheten, utan kör på mitt mobila ett tag till tror jag. Tills jag inte har några fler filmer att kolla på vill säga ;)


bby ♥

Fan, du gör mig så jävla lycklig 



4/6-12

Igår var mamma på besök i nya lägenheten. Blev massa skitsnackande om allt som hänt sen sist vi sågs, en hel vecka sen fan! Aldrig varit ifrån varandra så länge så känns såklart jätteskumt. Sen drog vi hem och hälsade på hos marcus med och han hade lika fint hemma hos sig :)
Efter det drog jag och han till HFAB, Försäkringskassan och sist Polisen. Mötte upp Suz och Felicia där och vi tog en secondhandrunda. Jag blev en militärgrän väst och en vinröd t-shirt rikare för 65 spänn. Som hittat!
Blev även bjuden på mat på taket och cider till det! Fint ska de va! Sist bio, the dictator. Helt jävla sjuk humor!
Sen hem till mig o borstade tänderna i bubbelvatten, kunde inte sluta skratta för det kittlades ju inte lite när man skulle skölja munnen med det :D




one month to go baby



Vevaaaaaaaaaaaaaaaaaa


kvällen

Hur många lingon finns det i världen, en ask paradis choklad och iste <3

tack som fan!

Ta mig tillbaka till Summerburst och bästa helgen någonsin :*





summerburst -12

Nu drar vi till summerburst i gbg för en helg med massa fest och sjukt bra musik!! Back on sunday 


Norlie & KKV – Där jag hänger min hatt