New Years Eve 2011


Förra nyåret firades hos Viccy med mina gamla kompisar. Fredrik,Lollo, Dennis, Emilie, Tova m.m.
Hade det riktigt roligt! 3 rätters middag om jag inte minns fel och många galna lekar. Många fina minnen därifrån.

Detta nyåret kommer däremot att firas med ett helt annat gäng som jag börjat umgås med mer och mer sen jag blev ihop med Linus. Det är hans vänner som fixat en fest. Kommer nog bli grymt roligt!

Hey!

Händer på nyår? Jag har inga planer, men känner för att festa loss!

Här ska det tränas!

Håller på att kolla upp priser mm på olika gym i Halmstad. Jag och Suzie ska in nu på måndag och köpa årskort. Det lutar mot Sannarpsgymmet eftersom simning ingår där. 
Kollar även efter lite nya träningskläder på Stadiums hemsida. Måste ha en träningsbh, byxor, linne och skor. Blir en hel del pengar det :)



Engel.

Jobb idag med. Sen hem vid 3 och in till stan för lite shopping med Suzie. Hittade ett linne, en mascara och ögonskugga på HM. Sen blev det lite vin och cider till nyår med. Sist åkte vi till Meddo och solade och bytte julklappar. Jag fick fan ett par vita converse av henne!! Hon är sjuk som lägger såna summor på mig! Ska köpa något dyrt fint till henne med, för det jag köpte räcker fan inte! :-)
Imorgon är sista jobbdagen för mig, sen slutar jag på förskolan. Sjukt vad fort 3 månader gått!
På måndag ska jag möta Suzie i stan, äta kinabuffé, skriva in mig på körskolan och köpa gymkort! Ska bli fit for Beach 2011!

Feel the love.

Drar hem till min pojkvän för att sova där. Pallar inte vara hemma när Marcus och tre kompisar ska lana hela natten i köket. 

Chiao!

When I'm with you.

Julhelgen. Mycket som skulle hinnas med på kort tid.

24:e
Vaknade vid 9 på julafton. Åt och fixade mig. Tog bussen vid 12 till Linus och mina bröder hade fortfarande inte vaknat då. Väl hos Linus inväntade vi hans syskon med familjer. Blev rätt högljutt där ett tag, men hade riktigt roligt! Och vem spelade jultomte om inte Linus! Har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv! Delades ut klappar och jag fick min av Linus. Ett sjukt fint hjärthalsband i guld som jag är överlycklig för. Han fick en Philips mp3 av mig och blev lika glad han! :) På kvällen var vi trötta efter allt stoj och låg och mös och kollade på en film i soffan, Buried. Tyckte faktiskt den var riktigt grym! En och annan tår föll från min kind med.

25:e
Låg kvar i sängen och segade mig till 11 snåret. Lite frukost och tv-tittande och sen bar det av hem till pappa för lite julfirande där med. Sen hem vid 5 tiden för att fixa sig för fest på kvällen! Köpte snys till min älskade med på vägen. Snäll flickvän han har. Festen var galet bra! Umgicks mest med Suzie. Slogs lite som vanligt. Twister spelades det med. Det var riktigt underhållande! Festen höll väl på till 3 snåret. Drog in till stan för Mc donaldsmat. Sjukt mycket folk där! Sen slaggade vi hos Alex mormor :P

26:e
Seeeeg dag eller vad!! Fick inte mycket gjort. Åt kycklingsallad och låg och kollade på tv. Skjuts hem till Linus vid 4 tiden kanske. Fortsatte sega där. Kollade på något Simpson maraton som gick på tv. Och sen gick vi faktiskt och la oss vid 20 i 9 för att vi inte kunde komma på något att göra. Helt otroligt... Utvilad var man i alla fall på morgonen sen :)

Life is good!

Jobbade till lite innan tre idag. Drog in min rast och satt och passade småttingarna när dem sov där inne och fick sluta vid 3 eftersom det bara var ett barn kvar på dagiset. Stack till Meddo och soooolade. Så himla skönt! Och sen hem för att slå in de sista julklapparna och städa lite smått. Har även beställt ett solkort att ha på Meddo idag. Lär dyka upp nästa vecka i brevlådan, laddat med 200 spänn!
Imorgon är det julafton och jag ska fira den med familjen på förmiddagen och med Linus och hans familj på eftermiddagen :) På lördag blir det feeeetingfest hos Fredrik och Tove! Och på söndag blir det antagligen hem en sväng till pappa för att fira lite jul där med, om jag nu inte är allt för bakis. Även bio på kvällen där kanske med älskling, Pontus och Ronja. Nya Narnia filmen. Får se hur det blir :)

God jul på er!


The time.

Nu var alla julklappar inhandlade och inpackade. Gött att ha allt fixat. Nu kan julen få komma :)

Nawwww.

Alla fröknar fick fin fin julklapp av barnen idag, inklusive jag :D Wihihohoooo!

Right thru me.

Vaknade med täppt näsa och sjukt ont i halsen. Gött att bli sjuk 3 dagar innan julafton!

Dirty situation.

Fy vad dålig jag varit på att uppdatera på sista tiden.. Kan bero på att jobbet tar upp större delen av min tid nu.

I helgen har jag inte gjort så mycket. Mat hos Pontus i fredags med Ronja och älsk. Sen film på det, It's alive. Sämsta skräckfilmen någonsin!! Sen hem och sova typ.
Lördag. Satt och gosade rätt mycket med Kitty. Hon har blivit så fäst vid mig nu. Hoppar upp i fåtöljen och lägger sig och spinner och slickar mig i ansiktet när jag ligger i sängen. Sötaste katten någonsin :)) Sen satte Linus och Bo upp julgranen, men den ville ju inte bli rak för 5 öre. Beställde kebabtallrik trots att jag försökt tjata på honom att vi skulle gå och handla och laga något riktigt istället. Men men. Nästa gång, DÅ! Sen gick vi till Hemmakväll och skulle köpa cola och godis och möttes av milslång kö och en praktikant som stod i kassan. Yeah.. Pontus kom över ett tag sedan när vi satt och kollade på Narnia som gick på tv. Mitt i allt blev det myrornas krig så vi fick stänga av tv:n. Och internetet krånglade det med, så det blev kortspel för oss tre istället. Jag hade tur i spel och vann i stort sett alla gånger. Linus blev skitsur och jag och Pontus bara skrattade för han var sån dålig förlorare!
Söndag. Sov lääääääänge och gick upp och satt vid tv:n större delen av dagen. Söndagar är så sjukt sega. Gos med Kitty en hel del denna dagen med. Klädde deras gran för Bo frågade om jag var sugen på att göra det. Blev riktigt brao faktiskt :) Inte mycket mer hände under dagen faktiskt. Alex kom över en kort stund och de satt och snackade spel typ. Jag satt bänkad framför How I met your mother och Two and a half men :P

Pass out.

Shit asså. Igår på jobbet. Sånt liv barnen förde! Det var julfest, så de var ju självklart superuppspelta på vad som skulle hända och kunde inte sitta still en sekund. 
Det första som hände var att vi satte oss i ring och det bjöds på pepparkakor, frukt och saft. Lite senare hade vi långdans med alla barnen på hela dagiset. Dansade i alla korridorerna eftersom det var snöstorm ute och vi inte kunde dansa där. Sen var det mat, julbord! Vi fröknar fick självklart också äta av den goda maten. Åhhhh. Efter min lunchrast gick jag ut för att passa barnen på gården. Rullade stora snöbollar som säkert blev mer än 1 meter i diameter. Sjukt. In sedan för att äta mellanmål, fruktsallad och glass! Och efter det var det rätt lugnt på dagiset. Halv 5 slutade jag för dagen och stack hemmåt. Inte lätt att cykla i snödrivorna kan jag tala om.

jaha..

10 arbetsdagar kvar sedan är man arbetslös igen

Be like that.

Så var denna hektiska dag över. Så otroligt skönt.
På jobbet var det livat som vanligt. Stack sedan in till stan och mötte upp Suzie. Handlade julklapp till älsk, åt på Mc Donalds, gick och solade och sedan buss hem för att äta tårta. Mor min fyller nämligen år idag :) 
Grattis ♥

Imorgon är det torsdag, julfest står på schemat på jobbet. Vilket betyder att det bjuds på julmat! YEEES!

Och fredag sedan. Hoppas på en lugn dag och att man får sluta lite tidigare från jobbet. Sen helg och bara en vecka kvar till julafton. Fan vad fort tiden går!

The game has changed.


Nemmen!

Blev för övrigt kontaktad idag av min 9 år äldre kusin i tyskland. Riktigt kul att hon sökt upp mig och vill hålla lite kontakt!
Blir ju inte så värst ofta man träffas. Senast var sommaren 2008. ehehe

Headlock.

Helgen ja.
Firmafest i fredags med bowling på B&B och plankstek på Pios. Jag vann över Linus igen på bowlingen och maten var så sjukt god!! Dock blev det inte mycket dricka, rätt skönt ändå. Hemma vid halv 1 på natten var vi. Sov hos mig denna gången. På lördagen var morfar på besök och vi fikade som vanligt. Sen drog Linus hem till sig och jag åkte till pappa över natten. Läste mest i körkortsboken och kollade även på en film, Kejsarens nya stil. På söndagen när vi skulle hem släppte pappa av mig hos Linus. Gjorde väl inte så mycket där egentligen. Larvade oss och retades som vanligt ♥


Heey.

Shit. Denna jobbdagen var inte mycket bättre kan jag tala om. Riktigt högljutt har det varit. Skönt att man fick sluta 30 minuter tidigare. Precis vad jag behövde idag!
För ikväll blir det firma fest med Linus jobb. Ska bowla på B&B (förhoppningsvis vinna över Linus idag igen!) och sedan blir det planka på Pios med! Gott! Kostnaderna står hans jobb för så det lär bli en del dricka ikväll. Hehehehe



Around us.

Jaha, ont i halsen har man nu. Vet inte om det är barnen på dagiset eller Linus som smittat mig, men hur som helst hoppas jag det försvinner snabbt! 

Dagen har varit hektiskt och väldigt energislukande. Barnen har varit som galna. Sprungit runt och gapat. Har inte kunnat få någon pli på dem alls. Varken jag, eller de andra fröknarna. Och att jobba 8 timmar med sådana barn när man inte sovit många timmar är inte kul kan jag lova.

Nu ska jag i alla fall kolla på Going the distance och sedan läsa lite i körkortsboken jag fått låna av Marry :D

Jaha?

20 meter från dörren. Jag ska precis svänga upp på en trottoar och svänger lite väl häftigt. Cykeln glider såklart och jag trillar. Så otroligt klumpigt. Dessutom står där mitt över gatan två äldre damer och snackar. Generad som man blir reser jag mig hastigt upp igen och cyklar vidare. Hem.

Har nu ett fint blåmärke på knät. Underbart.

Kiss N Tell.

Helgen var för övrigt grymt bra! Jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!

Lördagkvällen spenderades på fest hos Kristin och Peter. Går alltid galet till där. Fick bland annat Susannas naglar intryckta i armen. Sen skulle vi dra ut på stan också, men missade bussen så tog en promenad in istället. Var dock helt nyktra väl inne så blev Mc Donkan istället för mig, Linus, Susanna och Marcus :) 

Söndagen betydde upp tidigt för att gå på julbord med Linus familj. På Svea. Riktigt gott var det! Sen blev det bowling med samtliga och vem vann om inte Jag?! Var såklart förvånad, jag suger på bowling vanligtvis och spelar bara någon gång om året. Linus blev lite sur med, dålig förlorare som han är. Sa att han inte ville spela mot mig fler gånger ;) Haha, sött!
Hem vid 4 tiden och läste högt för Linus ur körkortsboken. Höll fast honom i sängen och tvingade honom att lyssna. Elak flickvän. hehe. Sen larvade vi oss en hel del med, vi har rätt sjuk humor vi två. På kvällen blev det film, A cristmas carol. Var väl helt okej.
Trött som man var efter dagens bravader gick vi och la oss tidigt.

Underbara dagar.

Jag kommer till jobbet idag, astrött, knappt sminkad och i mjukisbyxor och en tjocktröja. Leo utbrister när han ser mig:

"VAD SNYGG DU VAR IDAG! :D"

Vartpå jag kollar ner på mina kläder, upp igen och möter hans blick och utbrister i skratt!

Barn är för söta!

Oh yeah!

Fest på g och jag är taggad till 1000!

Today.

Ny klänning inhandlad idag. Även en julklapp till söta Suzie, hon kommer bli megaglad för den! Det är jag helt säker på!

Sticks and stones.

Helg. Har suttit större delen av kvällen vid datorn. Susanna var här en kort stund och lämnade vinflaska till morgondagens festligheter och vi snackade om lite allt möjligt. Kollat på senaste avsnittet av Vampire Diaries, grymt som vanligt! Och en film blev det med, How to train your dragon.

Ska sitta uppe en stund till, leta runt lite efter en jul- och nyårsklänning och lyssna på härlig musik. Sen blir det sängen för min del, trött efter att ha vaknat halv 7 idag. Imorgon blir det stan för julklappsletande och fest på kvällen! Och på söndag, julbord på Svea med pojkvän och hans familj. Awesome!

Hello


I've never seen a smile that can light the room like yours





I need you tonight.

Gissa vem som fick sluta 1,5 timme tidigare idag? :D
Juste! JAAAG!!

Ska ställa mig och fixa maten nu och sen ta en lång dusch hade jag tänkt. Ensam hemma är man med, första gången på säkert 2 månader! Musik på högsta volym här nu!