chasing summers

Nyss beställt biljett till Summerburst 1-2 juni i götet!!! längtar ihjäl mig!


ehhee

Onepiece, ett avsnitt alcatraz och en marabou apelsinkrokant. Kvällen kan inte bli mycket bättre än såhär? :)

sleep

fest igår och idag mår man som man förtjänar, inte bra aaaaaaaaaaaaaaalls.
så jävla bakis, inte förrän nu efter en dusch som man börjar piggna till igen. Soffhäng hos Luka sen vi vaknade. Blev överbliven pannacotta till frukost. Rekomenderas!

Nu ska jag fixa nån macka att käka och sen ska jag iväg och handla. Bestämt mig för att vara duktig och göra fläskfilé och champinjongryta till kvällsmat. Så blir det en god lunchlåda till skolan med, för en gångs skull! :')))

strobe

Så jävla ont i foten!!! blir inget longboardande för mig mer i helgen kan jag lova :'/
Men utgång ikväll blir det fa-an!!! :D

this summer


fortune days

Försökt fixa till min longboard lite. Tagit bort alla gamla klistermärken och skrapat bort en del av ansiktet som blivit ditsprayat. En stor del av ansiktet syns fortfarande, men orkar inte ta tag i det mer idag. Blir ett senare projekt. Nöjd med dagens arbete i alla fall :)
Resultatet:

fifaan

helt slut i benen alltsåååååå! Cruisat runt med Suz och tvillingarna från 5-9 med min nya longboard. Ahhh jag bara älskar den!!! kommer nog bli mycket åkande nu framöver :D

heyyyyye

Beställt nya hjul och riserpads från boardlife och suz har betällt bushings och skruvar till mig på junkyard. Nästa vecka kommer vi cruisa runt som fa-an!:D
Även hittat en longboard för 300, någon snubbe på fb som säljer. Får se, kanske blir min om ingen annan redan köpt!:D

Bad wings

Igår blev det skate med Suzie, Chantel och Pauline. Åkte i över tre timmar och det känns i benen idag kan jag lova! Blir nog mer idag om vädret tillåter! :)

chillidill

Varit hos pappa hela helgen. Har umgåts med min alltid så uppspelta lillebror Tobias. Vet inte hur många gånger jag och Marcus fått säga till honom att lugna ner sig. Hyper konstant verkligen..
Blev en film igårkväll med chips och cola till och idag har vi bara tagit det lugnt. Kasst väder ute så har inte kunnat göra så mycket. En airhockeyturnering blev det i alla fall ;)

the alphabeat


:')

hahhah fortfarande bakis typ, så blir pizzarester till frukost innan jag ska till skolan för att ha lektion mellan 1-5. Uhhhh

one more time

Och så har ni mig här ja. Kvinnan som tappar bort leg, bankkort och busskort på Tre Hjärtan. I all hast när jackan skulle hängas in måste jag ha lagt ifrån mig det eller tappat det och full som man var tänkte jag inte mer på det...
Blev dock stoppad av värsta biffiga vakten när vi kommit upp på dansgolvet som drar mig åt sidan. Såg så jäääävla arg ut att jag trodde jag gjort något fel. Men allt han ville veta var mitt namn och gav mig sen korten i handen ehehehehe.
Smidig man är när man är packad. 

Fick även en blåtira på dansgolvet. Något jag inte har minne av utan bara insåg när jag kom hem och kollade mig själv i spegeln. :') uhhhh

Helvete

vad bakis jag äääääääääääääääääär! Ge mig pizza, chips och cola tack?? :')
Kvällen var iaf jävligt lyckad! Förferre med goa tjejer, sen in till stan för att hamna på tre hjärtan och dansa hela kvällen. Vaknade upp med värsta huvudvärken någonsin dock och allt snurrade. kuuuul. Soffläge hela dagen i stort sett. Precis kommit hem nu typ och duschat och så så börjar känna mig lite som en människa igen. Blir bara slappe framför en film idag hade jag tänkt. myyys :)

Drar på fest!


one in a million

Hemma efter en runda på stan med Fredrik och Dennis. Blev bowling på B&B. Jag kunde fan inte pricka rätt en enda gång. Antingen flög klotet för långt åt höger, eller för långt åt vänster.. Men hade kul och blev ju faktiskt en strike så jag är nöjd! ;) Sen blev det även en mjukglass innan vi drog hemmåt.
Nu ska jag strax fixa kvällsmat, potatis, sås och köttbullar. Sen blir det utgång med ett härligt gäng tjejer! Håller på att försöka fixa ihop en outfit till ikväll men går inte så bra. Halva garderoben ligger utspridd på golvet än så länge :')
Ska i alla fall ha mina nyinköpta skor på fötterna. Vet inte om jag kommer kunna gå imorgon över huvud taget. Conversen får hänka på i väskan i fall att mina fötter inte pallar hela kvällen :)

Skate

Äntligen fått hem min bräda idag! Var jävligt krångligt att få på griptapen, mina händer är helt förstörda nu. Fick sitta som en idiot med sax och klippa runt kanterna, när man egentligen skulle använt sig av rakblad. Såg så lätt ut på youtube-videon jag kollat på, men neeeeeejdåå.. Ser ut som en 6-årings verk, men vafan jag är nöjd :')
Sen stack jag hem till Suz och fick hjälp med att få på truckarna. Riktigt nöjd med resultatet! Nästa månad ska jag beställa hem nya truckar och hjul tror jag. Kommer bli asbraaaa!

hej

Hemma efter en trevlig fika på nya Espresso House med Fredrik och Sofia. Nu blir det till att mysa till det rejält med onepiece, chili crunchers och Lejonkungen! :-)

stronger

Now that don't kill me
can only make me stronger

turnupthemusic

Tre lägenheter på Nyhem som jag legat bland top 5 på. Ge mig en av dem förihelveteeee :'D

huhuhuh

Precis beställt skateboard från Junkyard. Får den i början av nästa vecka hoppas vi på! Då jävlar blir det skejt!! :D

Call me maby


Greyhound

Hej hej tråkiga tisdag som inte bjuder på annat än regn...

Sober

Känns i kroppen att det varit tufft under påskhelgen. Helt slut typ.. Festat torsdag, lördag och söndag. Huuuuuuuuh. Men haft så jävla kul så jag ska inte klaga! :D
Idag blir det bara slappe i alla fall. Så jävla gött! Ska träffa Fredrik och Lollo vid 4 och käka sushi. Första gången för mig. Sen får vi se vad som händer ikväll :)

50 årsfirande och utgång

Blev en sen hemgång igår natt igen, själv med musiken. Hade en askul dag/kväll med pappas 50 års firande och utgång med några tjejer från klassen! Vi åt god mat på Chiang Mai med pappa och släkten och sedan drog vi hem till honom där det bjöds på tårta, vin och shottar av jäger. Han öppnade vår present med, och har nog aldrig sett honom så glad för något vi gett innan! Han kunde verkligen inte sluta le :')
Sen vid 10 tiden var det dags för oss att ta bussen. Jag drog på förfest på Gamletull med ett härligt gäng tjejer och drack vin och tjabbade. Vi drog ut vid strax över 12 och hamnade på Moon och dansade loss till grymt bra musik! Och vid 3 var det dags att hämta jackorna och dra hemmåt. Fastnade dock på Mc Donalds en halvtimme eller så med några killar jag precis träffat som bjöd mig på cheese och vatten och sa att jag hade sjukt fina ögon. Sen drog jag hemmåt och somnade i sängen runt 5.... gööööööött

True dat


Grille och utgång

Fyfaaaan vilken kväll det blev igår! Stack hem till Tim och grillade med Lina och några andra. Vår hasselbackspotatis blev asgod, men köttet smakade typ korv kom vi fram till hahaha. Sen drack vi lite och shottade och spelade med andra ord. Stack till stan efter att ha klunkat några till cider och skulle egentligen satt oss på typ Bulls, men det var stängt. Så dansade loss på Moon resten av kvällen istället! Jag, Lina och Linda blev inringade ett flertal gånger av killar som ville ha oss. hohohoh så jävla kuuul har jag inte haft på länge! :)
Dock var vandringen hem inte lika rolig. Kallt var det och tog en evighet att ta sig till sängen. Sovit med min jumpsuit hela natten för att jag var så kall när jag kom hem :')

Grymt lyckad dag!

Först en sväg till skolan för att gå på VFU-uppföljning och sen lite basgruppsarbete. Sen stack jag och Lina till Gekås och shoppade loss! Blev en del nytt i garderoben och lite allmänt småplock, som vanligt :) Kände att jag inte visste vad fan jag köpt när vi väl satt på BurgerKing och käkade, men kom hem och insåg att "javisst gjorde jag jävligt bra inköp trots allt!" Bland annat en jumpsuit som vi stod och köade som galningar för att få rätt storlek :')
Är så jävla lyckligt lottad att jag har vänner som er! Utan er hade jag inte klarat leva ♥ Puss

ja typ därför ja


bra dag

Har precis kommit hem efter en kämpig cykeltur i motvind. Har typ umgåts hela dagen med Suzie. Vi har cyklat till stan, kollat Emmaus och Röda Korset (jag hittade en vårjacka och hon en skjorta), köpt mat och åkt hem till henne. Sen suttit och snackat massa och till sist dragit ut och skejtat. Hamnade ända borta på Andersberg i letandet efter bra mark :)
coola tjejer

wooo

En av 5 som får komma och kolla på lägenheten! Det börjar se ljust ut igen! :)

Kukinterneeet

Funka för fan!!


Försvinn!!!!

Snöhelveteeeee


Ive been thinking about yooou

Då har man ansökt om en lägenhet på nyhem! Inflytt 1:a juli om den blir min! Ohh vad jag vill!!! :)