Marinfestivalen och bio.

Träffade Susanna igår (äntligen!). Vi åkte in till Marinfestivalen och kollade lite. Sen åt vi på Mc Donalds för att det var en evighet sedan vi åt där :). Och sen skulle vi gå tillbaka till hamnen och kolla på någon utställning som skulle finnas där, men då började det SPÖREGNA! Paraplyet hjälpte inte på grund av den starka vinden, det var mest ivägen. Så vi sökte skydd i en av trappuppgångarna vid Nissan där vi stannade tills det hade slutat regna helt. Jag var blöt från opp till tå och Susanna också. Det lät om hennes skor när vi gick därifrån. Hon hade ju en hel sjö i skorna. haha.
Efter det gick jag och hämtade ut biljetter till Harry Potter och halvblodsprinsen till mig och Marry, för vi skulle på bio 17:45. Tiden gick och tillslut kom Marry med bussen och då sa jag hej då till Susanna. Innan dess tjatade jag lite på henne att hon skulle följa med ut på lördag, men jag vet inte riktigt om det hjälpte.. Hoppas att hon vill :)

Sen gick jag och Marry och köpte godis till bion och sen gick vi till bion för att fördriva tiden lite. Klockan blev 17:45 och filmen började. 2,5 timme senare var den slut och jag kan uppriktigt säga att den var värd pengarna. Harry Potter och halvblodsprinsen var super, men det är ju alla Harry Potter filmer :P

The Lake House

I förrgår gick det en film på 3:an som jag kollade på. The Lake House hette den. Den var verkligen underbart bra! 

Handling:
Läkaren Kate Forster som bor i ett vackert hus bredvid en sjö. När hon tvingas flytta kräver hon att all post som levereras till huset vid sjön vidarebefordras till den nya adressen. Till hennes stora förvåning får hon snart ett brev från Alex Burnham, en arkitekt och ny invånare i huset hon tidigare bodde i. Men poststämpeln på brevet avslöjar att mannen bodde i huset två år innan hon själv flyttade in...



MGMT - Kids


Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted to be haunted
Control yourself
Take only what you need from it
A family of trees wanted to be haunted

22 juli

Ännu en dag av sommarlovet passerar förbi.

Idag har jag inte bara varit hemma och inte gjort någon ting i alla fall. För jag åkte in till stan och shoppade lite kläder och en snygg väska blev det också. En väska där jag får plats med både plånbok, mobil och ipod. Har letat efter den rätta väskan i snart ett halvår och äntligen hittade jag den! :) Så nu är jag glad!

Men under resten av veckan vet jag dock inte vad jag ska göra. Förutom på lördag då jag ska till skåne på släktträff. Ska till och med få träffa min mormors syster Anne som hälsar på från USA. Har inte träffat henne på 10 år så det ska bli kul! Men för att vara helt ärlig kommer jag inte ihåg henne så väl. Bara att jag träffade henne någon gång för 10 år sedan och fick Tarzan choklad och grodklistermärken av henne. haha.. vilket minne jag har.

Jaja. Nu hade jag tänkt sätta mig och läsa lite. Inte vilken bok som helst, utan Twilight! :D

Kramar

Susanna, jag saknar dig!

Har precis skickat iväg ett litet sms till Susanna om att jag vill träffa henne idag i stan och ta en fika! Men hon har inte svarat ännu.. :( Har ju inte träffat den underbaringen sedan studenten (typ en månad sedan!) så jag tycker faktiskt att det är på tiden nu! Visst, hon packar till flytten, men det orkar man ju inte göra varje dag..

Och Marry är iväg i Italien, och Lollo är också iväg någonstans. Jag har haft så tråkigt de senaste dagarna nu. Vill umgås med trevligt folk och sånt. Sommarlovet är ju inte slut på långa vägar ännu ..

I want you heart and your soul.

Nu luktar hela huset gott
för jag har bakat kanelbullar! 
Och ikväll tänker jag kolla på film.
Någon film där allt slutar lyckligt.
Sådana filmer får en att må bra.
Och kanelbullar får en också att må bra :)





it's bugging me, grating me
and twisting me around
yeah I'm endlessly caving in
and turning inside out

'cause I want it now
I want it now
give me your heart and your soul
and I'm breaking out
I'm breaking out
last chance to lose control

yeah it's holding me, morphing me
and forcing me to strive
to be endlessly cold within
and dreaming I'm alive

'cause I want it now
I want it now
give me your heart and your soul
I'm not breaking down
I'm breaking out
last chance to lose control

and I want you now
I want you now
I feel my heart implode
and I'm breaking out
escaping now
feeling my faith erode

Scrapbooking.

Idag var jag inne i stan med mamma. Vi gick till arbetsförmedlingen och sedan skulle vi inhandla lite saker till tackkort. Men affären öppnade inte förräns 12 och vi hade åkt in 10 så vi gick runt lite och jag provade lite kläder, men hittade inget.
Klockan 12 gick vi till lilla torg där affären ligger och de hade hur mycket scrapbookgrejer som helst! Var säkert där i en timme och kollade. Men tillslut hittade jag det jag behövde och betalade. 180 kronor gick det på.. DYRT! Men man tar ju bara studenten en gång i livet ;)

Resten av dagen har jag suttit vid köksbordet och pysslat. Skulle bakat kanelbullar också, men det orkade jag inte. Blir antagligen imorgon istället. Idag åkte även Marry iväg till Italien och blir borta till den 25. Hoppas att hon får det bra där :)

 För övrigt kommer tackkorten som jag ska ge till mina släktingar se ut så här. Vad tycks? :) 

Den här låten har jag lyssnat på intensivt de senaste dagarna.


Idag har jag:

  • Lyssnat på spotify
  • Lockat håret
  • Kollat runt på minoutfit.se
  • Spelat Sims 2

Märks det att jag har tråkigt??..


Jobbansökan

Har sökt jobb för fullt nu de senaste veckorna, så nu får vi se om jag får något. Hoppas! Hoppas! :)


Båstad och Rix FM

Jag och Marry var som sagt i Båstad igår. En härlig liten stad med massa små hus! Gulligt!

Vi åkte in halv 2 och tåget skulle gå 14:04. Vi stressade oss till Pressbyron och köpte biljetter och han precis med tåget. Direkt när vi satte oss ner började det åka. Väl nere i Båstad började vi utforska staden och kolla vad som fanns att göra här. Det fanns knappt några affärer alls och vi gick mest runt för att få tiden att gå. Vi gick till Ica Nära och köpte dricka och choklad. Jag köpte Marabou Sommar för första gången och den visade sig vara jätte god! Vi bestämde oss för att gå till Pepes Bodega där Rix Fm skulle vara. Där var det livat och det bjöds på glass från radio Båstad. Mums!
Sen satte vi oss ner i gräset vid stora scenen och väntade. 20 minuter innan de skulle börja spela drog regnmoln in över Båstad och det började regna. Just snyggt. Men som tur var slutade det vid 7 tiden.
Men vi hade sjukt roligt under kvällen i alla fall! Jag är glad att vi åkte dit. Och Marry fångade två Rix Fm tröjor så jag fick en! :D Artisterna som var där var E.M.D, Måns Zelmerlöw, Velvet, Arash, Janet, Kim, Style och såklart Rix Fms egna förband Ramsells.
När det var slut gick vi upp till tågstationen men tåget var försenat med 10 minuter, så vi satte oss ner och vilade oss (för vi hade ju faktiskt stått upp ett bra tag). Tåget kom 10:50 och det tog ca 20 minuter att komma hem till Halmstad som nu kändes som en storstad! haha. Vi slapp betala tågresan också eftersom konduktören inte kom och när vi skulle hoppa av tåget var det poliser där som skulle fånga någon som varit på det tåg vi åkt med. Läskigt.. :P Sen kom Marrys pappa och hämtade oss.
Klockan halv 12 var jag hemma och gick och satte mig vid tv:n och tog något att äta. Kollade en stund på tv4 där de visade någon konsert med Michael Jackson. Men sen bestämde jag mig för att gå och lägga mig.


Båstad
     

Publiken
     

Konferencierer: "Det lilla äcklet" och "Mowgli"
  

Artisterna
      

         

Idag och imorgon.

Idag fick jag mina bilder jag beställde i onsdags förra veckan, så nu ska jag bara in till stan och köpa scrapbookinggrejer och sen kan jag sätta igång och göra tackkort från studenten. Jag vet, jag är lite sent ute. Men har helt enkelt inte orkat ta tag i det förrens nu.

Senare på dagen kom Marry över så bakade vi supergoda kladdiga muffins och gjorde en milkshake med banan, jordgubb och chokladbitar i! Sen kollade vi på Herkules och en bit av Pinocchio. Haha, och jag kom på att det är Niklas Wahlgren som gör rösten till Herkules. Sen var det det ända jag kunde tänka på under hela filmen...

För övrigt är detta en underbart bra låt från filmen :)



Imorgon åker vi äntligen till Båstad där vi ska shoppa, äta gott och kolla på Rix fm på kvällen (eftersom de inte kommer till Halmstad i år). Allt är fixat och klart och biljetterna köper vi imorgon för ynka 26 kronor! Det kallar jag billig resa!

Ice Age 3

Har precis kommit hem från bion med Marry. Vi såg Ice Age 3 och den var grymt rolig! Det var länge sedan jag skrattade så mycket!! :D
Fast egentligen hade jag velat se den i 3d, men får väll vänta tills den kommer ut på dvd. :)


För övrigt har jag varit hemma hos pappa i helgen. Vi åkte till Östra stranden igår och var där större delen av dagen. Jag visade min piercing för pappa som inte sertt den innan och även om han blev lite förvånad så tyckte han att det passade på mig. Sen badade och solade jag en massa och nu är jag riktigt brun faktiskt! På kvällen åt vi jordgubbar och sen kollade vi på någon film som gick på tv. Bra var den i alla fall.

När jag vaknade idag var det molnigt och tack och lov för det. Jag hade inte orkat med en till dag med sol. Det kändes som att det kom väldigt lägligt. För det regnade ju faktiskt ett tag också vilken var väldigt eftertraktat! Sen kollade jag igenom vilka filmer vi har hemma hos pappa och upptäckte alla disney filmer vi har! Så vi kollade på Lejonkungen som jag inte sett på 1000 år och så lånade jag hem Lejonkungen 2, Herkules och Pinocchio som jag ska kolla på någon dag då det är mulet eller när jag helt enkelt inte orkar göra något annat. :)

Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen för jag är helt slut i hela kroppen! Kanske blir det till att glo på någon av dem disneyfilmerna jag lånat hem. Antagligen blir det så ;)

Det var allt för idag! Kramar

Vad jag gjort en varm dag som denna

  • Rensat bland mina kläder i båda garderoberna
  • Städat mitt rum
  • Damsugit mitt och Marcus rum, hallen och köket
  • Solat
  • Vattnat trädgården
  • Hjälpt till med maten
  • Kollat upp tider och priser för tåg till Båstad den 7/7 <3
  • Laddat ner Spotify :)
  • Lyssnat på underbar musik från "The Golden Compass"