Lovely day.



Nu blir det iväg till stan för att möta upp Linus, käka någonstans och sen blir det bio på det, Thor 3d :D



What the hell.

Bränt mig på armarna efter att ha solat från 10:15-14:50.
Bränner som fääään :(((

Hear me.

Chillar i vårsolen med teckningsblocket och bra musik på laptopen <3



Goodbye Spotify, Hello Grooveshark!

Grooveshark - min nya kärlek ♥



För tillfället ligger man här och steker B)




Life is good


New.

Klippte av ett par gamla cheap monday jeans som jag inte använt på sådär 3 år igårkväll och sydde mig ett par shorts. Blev riktigt nöjd! Här är resultatet:


Where do these tubes go?

För tillfället sitter jag på golvet med datorn, ni undrar säkert varför. Jo, jag sydde ju igårkväll och var tvungen att ha symaskinen på skrivbordet där laptopen stod. Så den hamnade på golvet och ja, har helt enkelt inte orkat med att städa iordning efter mig. Dessutom bad Linus mig komma över precis när jag sytt klart shortsen, så symaskinen fick stå kvar på sin plats och där står den än. Hade iförsig tänkt sy lite till idag, men sen får den åka ner för min älskling Linus kommer hit imorgon och jag vill inte ha ett bombnedslag till rum.


Caribbean Blue.

Varit en sväng nere vid havet idag med. Riktigt härligt väder. Sen stack jag inom Tempo och köpte mig en välförtjänt glass! :D






2 rights make 1 wrong.

Har precis lagt mig på baksidan för att sola lite, måste se till att bli brunare än Linus denna sommaren med! :D



White noice.

Fixat och trixat lite med bloggen nu. Tror jag är rätt så nöjd. Kanske ändrar lite på designen imorgon igen :)

Insomnia.

Helgen har varit suveränt bra!
Mat med Linus och hans mamma i lördags kväll. Och mys till film och sånt.
Underbart väder på söndagen, så blev solning hos Pontus i några timmar och sen minigolf på Japan, pizza och film som avslut på dagen.
Ute i fina vårvädret i måndags med. En sväng till Japan för att ta en glass och sen till Hemmakväll för att köpa godis och hem och kolla på senaste Harry Potter filmen. Sen slappa i soffan resterande dagen. ♥

Gott väder!




Drinking and grillingggg

Grillningen vart riktigt lyckad, trots att vi hade lite problem med att få igång grillarna. Ingen hade ju tänkt på att ta med sig tändvätska och affärerna hade redan stängt. Men vi fick fyr på dem efter ett tag och sedan grillades det kotletter och lite champinjoner och broccoli. Till det hade vi potatissallad som Suzie fixat. Jag fick en specialare utan ägg vilket jag vart mycket glad över! Så slapp jag peta bort allt :D
Sen spelades det kort och vi flummade till det. Jordgubb-lime cidern är förresten sjukt god!!

Vid 9 tiden eller så bestämde vi oss för att gå in, vart alldeles för kallt för att sitta ute på gräset då. Fortsatte kortspelandet en stund där inne och kollade på lite klipp på youtube. Var hemma igen vid halv 11 trot jag, kollade på senaste avsnittet av Vampire Diaries och sen kallade sängen ;)


Om nom nom maaaaat <3

Heyyyah.

Packar lite, strax tar jag bussen till Suzie. Blir grillning ikväll!! : D

Let's kill tonight.

Varit ute och cyklat idag. Blev en sväng till grötvik och utmed havet dåva. Riktigt riktigt varmt idag!



Yeyeye

Solar sig lite på baksidan. Überskönt väder ute!



Always.

Gårdagen var bra fin.
Började med kinamat på Asian Palace med Suzie och Evelina. Sötnosen var snäll och betalade för mig så jag med kunde äta mig mätt! Sen sa vi hej då till Evelina och jag och Suzie gick lite i stan och letade efter shorts till henne. Efter det tog vi en promenad till Sibylla och tog varsin glass (jag hade kupong på två gratis glassar :D) Och sen promenerade vi till Emmaus och Netto. Hittade kattsand och tandkräm typ.
Sen åkte vi hem till Suzie och kollade lite på tv. Linus kom till oss vid 7 tiden och då utmanade vi honom i bil- och fightingspel. Gissa om han blev sur dem gångerna han förlorade! Hähähäh
Promenerade hem till Linus vid 9 tiden och kollade på The Rite, någon ny skräckis som går på bio nu.

Let's gooo

Till stan nurå för att "fika". Ja alltså Susanna och Evelina ska, men jag är pank typ. Blir typ vatten för mig.

Baby

I don’t ask much

I just want you
I just want you
I just want you
I just want you.



Ready to go!

Nu sticker jag iväg på afro dårå. Kan behövas efter denna helgen med alkohol och pizza. Fyyyy

Vi drar till Malmööööööööeee!

I lördags på tågstationen i Malmö hade jag och mamma satt oss på en bänk för att vänta på tåget. Så gick det förbi tre personer och den ene vart jääävligt full kan jag tala om. Ena kompisen fick hålla i honom så att han inte skulle vingla iväg åt något annat håll. Klockan vart då halv 7, HALV 7 och redan packad! Pahahaah

Jag kunde ju inte hålla mig för skratt och detta märkte tydligen den fulle mannen som vände sig om efter att de gått förbi oss och ropade på skånska "HALLÅ SITT INTE DÄR OCH FLINA!"

Detta fick mig såklart bara att flabba ännu mer! :D:D:D

Follow me everything is alright.

Väntar på att Marry ska höra av sig, sen ska vi till glassbaren för första gången detta året. Efter det blir det nog solning i trädgården eller liknande. 

Underbart väder ute idag ♥

Dagens sköna:


T-shirt och avklippta leggings från HM ♥

Bara gått hemma idag. Haft sån jävulsk mensvärk att jag inte haft någon ork i kroppen till något alls :(


It's now or never.

Ska man färga håret mörkblont kanske?



HEEEEEEIJ

Hade en grymt rolig lördag. Restaurangbesöket i Malmö var kul, mindre kul att jag drack rött vin till maten och det gick rätt upp i huvudet. Satt där med släkten och vart smått berusad. Ehehehhh
Dessutom fyllde kyparen på mitt glas en två tre gånger, vilket min ena moster märkte och tyckte jag skulle ta det lite lungt. phff :D

Resan hem var lång och jag tror jag somnade till någon gång. Hemma igen vid halv 10 och det var bara att snabbt lägga på lite mer smink och packa ner ciderna och sedan ta bussen till stan igen till Tove för ferre! Askul hade jag där! Utgång med och vi hamnade på tre hjärtan med en hel drös människor. Helt sjukt hur fullt det var på dansgolvet. Gick knappt att andas. 

Sen ringde Linus vid halv ett tiden typ och jag mötte upp honom utanför, sen dansade vi i vad som kändes som timmar. Lite mat på Mc Donalds blev det med och sen promenerade vi hem till Andersberg. Dock vart han full och odräglig och tog oss en evighet att komma hem. Om jag inte varit där med honom hade han somnat i en buske eller något, mitt lilla fyllo ;)

Och söndagen kan summeras såhär: SOVAAAAAAAAAAAAAAA

Lördag.


Idag ska jag och mamma ner till Malmö för släktmiddag på Ribbersborgs restaurang. Tåget går klockan 1, sen är jag hemma i Hstd igen vid 9 ikväll. Ska bli riktigt roliigt att träffa släkten igen! Ses ju bara ca 2 ggr om året då vi bor så långt ifrån varandra.

Sen ikväll blir det fest hos Tove! Så jag ska bara snabbt hem och hämta mina cider och sen sticker jag till stan direkt igen. 

Tror nog detta kommer bli bästa lördagen på länge! :D

Leaving town.

Kom och ta mig långt härifrån

From the heart.

Fuck you, fuck you, FUCK YOU

Alive.

Åhåhåhhh, solat lite idag då och nu ska jag ta bussen till stan för lite ärenden. Bland annat systemet som jag inte orkade ta igår. Lat man är ibland asså :D



Biffi.


Drar och tränar nu jaooooooo
bygga på musklerna lite

Dagens dårå.


T-shirt och läderkjol: HM (nytt)
Armband :Lindex
Halsband: Thomas Sabo

Morning has broken.

Fan vad härligt väder det var idag då! Gillas!
Sitter just nu på baksidag och försöker få lite färg. Linus den skiten har tydligen blivit brunare än mig pga av att han jobbar på tak och har skitkul åt det. Satt och jämförde våra armar i måndags och kunde inte sluta flina.

It's on bitch! Ska fanemig bli brunare än honom :D


Idag då ja. Ska in till stan vid 2 för ett möte på Af. Tråkigt som vanligt. Sen ska jag inom systemet för att köpa cider till lördagens festligheter. Och ikväll blir det gymmet med Fredrik och Lollo.

Teardrop.


Gentle impulsion
Shakes me, makes me lighter


Seven days seven seconds.

Tänkte baka mig en kladdkaka nu. En sån riktigt kladdig en ♥



Hot hot hot.

Kollat lite på resor till varma ställen. Jag och Linus planerar ju att resa i sommar när vi fått tillbaka skattepengarna och allt vi kräver är väl att landet är varmt och att det går att sola och bada typ. Ingen av oss har rest utomlands så mycket (nej danmark och tyskland räknas inte!) så det ska bli riktigt riktigt kul! :D

Så nu återstår bara att välja resmål. Förslag någon?



I wanna go.

Står i köket och fixar mat. Igår åt jag inte mycket alls, vilket resulterade i att jag inte hade någon energi. Linus var dock söt nog och fixade två mackor till mig med mjukost :D Sen satte vi oss i soffan och kollade på Total Blackout. Sjukt kul program!

Så ja, idag blir det penne och köttfärssås till kvällsmat. Sen när jag käkat sticker jag, Fredrik och Lollo på afropasset på Friskis! Har inte tränat på en vecka (pga den hemska träningsvärken jag fick i vaderna från förra afropasset) så det ska bli skönt att få röra på sig lite igen ;)

Lalala.

Funderar på om man kanske ska köpa en snygg baddräkt till sommarn. Hittat en del riktigt snygga!


Denna från Nelly är grym.

BAHHHHHH!

Åh fy helvete vad jag är trött på arbetsförmedlingen nu alltså..

Var där idag och skulle få påskrift och en jobbig jäkel började snacka om att jag måste skärpa till mig. Han undrade varför jag inte hittat jobb än, efter att snart ha gått där i två år. Vafan! Det är inte så jävla lätt!! Jag har ansträngt mig och så, men fick ju inte jobb då heller så det känns inte riktigt lönt att ens försöka längre. Dessutom ska jag ju börja plugga nu till hösten, så jobb är ju inte så aktuellt nu längre för mig om vi säger så. Vill bara få njuta av sommaren och sola och bada typ. 

Och trots att jag redan bestämt mig för att plugga och är nästan helt 100 på att jag kommer in på linjen, så tjatar gubben på mig om att jag måste komma på vad jag ska göra tills dess. Att det kommer ställas högre krav på mig nu när jag kommit in i JOB (jobb och utvecklingsgarantin). 

Näääh, fyfan. Pallar inte detta tjat och gnat längreeeee!!!! Borde bränna ner stället som Linus så fint nämnde igårkväll. Någon som är på?

Loud pipes.

Fick hem min deklaration idag.
Kommer vara stenrik i juni!
Gillas ♥

Ehm ja.

Jag och baby har snackat om att skaffa Iphone med abonnemang. Drygt 300 spänn i månaden. Kommer iförsig bli en regäl skillnad jämfört med vad jag betalar för min mobil nu, runt 100 spänn, men det kan det nog vara värt tror jag! Vill ju ha en Iphone jag med nu! Alla jag känner har typ en nu. 
Vadå falla för grupptrycket?

Some things just make you lol.

Tobias frågar mig, Marcus och Robin:

"Blev ni också kallade 'Bajsenbilder' av era klasskamrater när ni var i min ålder?"

Jag:
"HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHHA.. ja."

Huehueheuhueuheuhe

Detta är mitt 1000 inlägg på bloggi!!! AMAGAAD :D:D:D

Har inget vettigt att säga egentligen, mer än att jag saknar min underbara pojkvän 
Du är mannen i mitt liv ♥♥♥♥


One more time.

Sett Tron Legacy på 50 tums tv hos pappa. Awesome!
Nu blir det sängen för min del. Galet trött :)

Ute en sväng med bröderna.






Tobias blir aldrig normal på foto. hahahaha

Sympathy for the devil.

Strax hem till pappa dårå, trots att jag mår lite underligt. Tror jag håller på att åka på en förkylning eller liknande trots allt. Fan fan fan.

Movietimeee.

Ikväll (nu dårå) ska jag fortsätta kolla på filmen jag började se igårkväll, Meteor heter den.(http://www.imdb.com/title/tt1260995/)
Såg drygt en timme igår men sen mådde jag så dåligt att jag gick och la mig redan vid 10. Ska inte upprepas ikväll kan jag lova :D


Pepp på film?

Ofan

Har nu äntligen bokat tid för min tattoo, 16 maj är det dags! Är fan nervös redan och det är en hel månad till dess, hur ska detta sluta??

Ohhoh

Ehehehe ska möta söta Suzie i stan vid 12 idag. Ska gå till tatueringsstudion och boka tid. Sen ska vi till Eurostop. Måste hitta present till papi, för han fyllde år igår! Vafan ska man köpa?????

Och juste, det är min namnsdag idag. Eller var i alla fall. För sådär 10 år sedan ;)

Helvetes jävla piss.

Känner på mig att jag håller på att bli sjuk. Magen gör ont, jag har huvudvärk, ingen ork i kroppen och känner att halsont smyger sig på.
FAN.

Inte nu. Inte nu.


Hey baby



Vilka minnen! Dansade för fullt till denna låten på skoldiscot i 5:an. Kommer fortfarande ihåg några av dansstegen :D

Vadå chipsberoende?

Resultatet efter lite städning på mina bröders rum.



Yey

Har äntligen fått hem mitt körkortstiillstånd. Och idag är det den 7:e, vilket betyder att om exakt en månad kan jag börja övningsköra med papi! Handledarkursen är nämligen den 7:e maj :)

ÅHHHHH VAD JAG LÄNGTAR :D:D:D:D:D:D

Idag dårå

blir det inte så mycket gjort, mer än ikväll. Gym på Friskis med Fredrik och Lollo är inplanerat.

Och ja, jag går fortfarande som en gammal kärring. Folk glor på mig när jag haltar mig fram. Värst var det nog imorse, när jag precis hoppat av bussen efter att ha sovit hos Linus. Vart så stel i benen efter att ha legat still i flera timmar i sängen. Kunde knappt ta mig hem : (((

Så det blir ingen löpning ikväll, kanske är underförstått. Blir till att träna armar, rygg och mage tror jag.

Krama dej.

Kunde knappt resa mig upp ur sängen imorse. Har så jävla ont i vaderna från afron igår. Går som en invalid. Måste se sjukt ut. Tur att man inte har några planer för idag och bara kan sitta hemma och ta det lungt. :)

Lyssnar på detta för tillfället, den får mig på bra humör:
http://open.spotify.com/track/6Z82jMVP2OR985lUg7Szm6

Skrattanfall.


"Vafan, har någon spottat på mig eller??!!!?!! :'("


På Friskis innan afron. Hade precis fyllt på min vattenflaska och en del kom väl utanför så min jacka blev blöt. Insåg inte detta utan trodde någon jävel lorskat på mig eller något :D 
Fredrik fick sig ett gott skratt i alla fall.

Grymt.

Precis kommit hem efter ett afropass med Fredrik och Lollo. Fick ett stort leende på läpparna när vi dansade. Så grymt roligt var det!
Drog även en sväng inom Maxi med Fredrik efter att ha lämnat av Lollo och köpte med mig lite choklad hem. Vart så sugen nu idag och jag kände att jag var värd det efter en timmes afro :)

Ska glo några avsnitt Stargate Universe nu. Har åter igen fastnat för den serien. Sen blir det nog sängen för mig.

.

Sak vi älska, så ska vi älska till Rock N' Roll

Ja, jag ÄR visst en spelnörd trots allt.. fuck


Jaha, dagen passerade fort. Fördrev visst lite väl många timmar framför mitt ps2 idag. Men det vart så spännande och det gick så sjukt bra idag. Fatta att jag varvade Kingdomhearts 2 idag!!! 
Vart så arg när jag dog på sista bossen (som var så grymt svår att klara och tog säkert 20 minuter..) att jag inte kunde tänka på annat än att jag var tvungen att klara den. Så jävla svårt kunde det väl inte vara?

Hur som helst.. efter några timmars spelande och med värk i fingrarna från att ha tryckt frenetiskt på knapparna klarade jag äntligen av honom. FYFAN.


MEn nu då? Måste hitta ett nytt spel att bli beroende av helt enkelt :D

Jävla HLT..

Hatar ni, likt mig, när man ska iväg med bussen och har lite bråttom. Så kollar man busstidtabellen och bara "Ja, bra! Bussen går halv så då hinner jag precis!" Och när man väl kommer till hållplatsen visar det sig att bussjäveln gick 5 i halv och inte halv som man trott. Så utbrister man "FAAAAAN DET ÄR JU SÖNDAG IDAG!!"
Så har man glömt att det är söndag och kollat busstiden för vardagarna :''((((



Ja, detta inträffade just.. Och tänk. Om jag bara vetat att den gick 5 i så hade jag ju skyndat ännu mer! :(

Då vare bestämt.

Nästa vecka sticker jag och Suz till tatueringsstudion och bokar tid för min tattoo! AMAGAAAAAAAAAAAAD :D:D:D:D

Dagens.


Palla klä på sig när man bara driver runt hemma :D
Allt från HM (som vanligt dårå)
Tror mer än halva min garderob är från HM Huehueuheuhe

Someone.


God morgon på er. Dimmigt som fan ute. Idag vet jag inte vad som händer, får väl vänta och se.
Sitter jag och läser boken jag lånade igår, Scar Night. Verkar riktigt bra faktiskt. Och den är på engelska såklart, har börjat hata svenska översättare ;)

Handling:
For nine hundred generations, the city of Deepgate has hung suspended by giant chains over a seemingly bottomless abyss. In the unfathomable darkness below is said to reside the dread god Ulcis, 'hoarder of souls', with his army of ghosts. Outside the city extend the barren wastes of Deadsands, inhabited by the enemy Heshette, so that safe access is guaranteed only by a fleet of airships. At the hub of the city itself rises the Temple, in one of whose many crumbling spires resides a youthful angel, Dill, the last of his line. Descendant of heroic battle-archons, yet barely able to wield the great sword he has inherited from his forebears, he lives a sheltered existence under the watchful eye of Presbyter Sypes, who rules the Temple. For despite his sense of purposelessness, Dill has a destiny about to unfold - one that will take him down into terrifying depths of the pit in a desperate quest to save the teeming but precarious city from total annihilation at the hands of a cunning and resourceful traitor.

Dagens händelser:

  • lånat boken Scar Night och spelet Shadow of the colossus på bibblan.
  • käkat på Sibylla, bacon cheese meal typ.
  • köpt två fina plagg på Myrorna (hänger nu på tork)
  • solat på Meddo dårå.
  • åkt hem till Susanna och spelat xbox fightingspel!! :D
  • kelat med Eliii
  • armbågat Suz i bröstet. oooopsie