Föresten!

Jag kollade på första avsnittet av True Blood igår. Det gick på SVT 1.
SJUKT BRA SERIE!! :D
Och otålig som jag är kunde jag inte vänta tills nästa vecka, så kollar över internet nu istället.

Det kan du med göra på:
http://www.watchtruebloodseries.com/
eller
http://www.watch-true-blood.com/


4 to go.

Nu har jag äntligen målat klart en vägg och det blev riktigt bra faktiskt! :D

Bara 4 väggar kvar och en schablon på en av väggarna.

Något förslag på vad jag ska måla? Bambi? : )

Hälsofarligt?

Ah. Snart orkar jag inte mer!

Jag har spenderat hela morgonen med att slipa bort spackel från mina väggar. Så nu är jag täckt av slipdamm från topp till tå. Bokstavligen..
Och jag tror att jag råkat andas in en del också. Undrar om det är farligt??..

Discobowling.

Kvällen började hemma hos Erika där vi drack gott vin, pratade och rökte vattenpipa. Sen begav vi oss till B&B för att discobowla i två timmar. Men om jag ska vara ärlig tyckte jag inte att det var något speciellt att discobowla. Det kostade bara mycket mer än vanlig bowling.. När de två timmarna hade gått var vi hungriga, så vi gick till pastavagnen och jag köpte en liten etta. Mums! Efter ett stopp på Ida's traskade vi hem till Erika igen, där jag nästan somnade. Ops.. Efter någon timme tog jag och Fredrik bussen hem.

Jag hade i alla fall jätte kul igårkväll! :) Hoppas det blir fler sådana kvällar/nätter i framtiden!


Alkohoholist, javisst!


Jag kom sist :(


Idag har jag

  • fortsatt med spacklingen och slipningen av rummet. (det tar himla långt tid om man vill att det ska vara perfekt)
  • Varit på Burger King med Marry.
  • Skrattat! : D
  • Sett på Catch me if you can. En film som gick på tv 5. Riktigt bra!


When spiders attack!

Vaknade klockan 9. Åt frukost och fortsatte att slipa väggarna. Har snart kommit halvvägs.
Sen blev det soligt så jag gick ut och solade en stund. Och så skulle jag gå in och hämta solstolen i förrådet på baksidan, men kunde inte nå den för det var så mycket som stod ivägen. Så jag bestämde mig för att städa hela förrådet!

Plockade ut allt och började sopa golvet, och då såg jag den! En spindel som var minst 4 cm i diameter!!! :O Fatta hur rädd jag blev! Ropade på mamma så hon fick döda den, för jag tänkte då inte gå i närheten av den. Inte ens om det var en sopskyffel som var mordvapnet..

Sen rensade jag ut lite pulkor, gamla leksaker och annat skräp som bara tog plats och ställde in resten igen. Så nu är det riktigt fint där inne. Och viktigast av allt, spindelfritt! : )


Fribergs.

Har precis kommit hem efter en fika på Fribergs med Fredrik, Elisabeth, Victoria och Erika. Det var kul att träffa dem igen!

Jag tog en baguette med salami och brie och en fanta. Den var riktigt god och mättande och det gick på under 50 kronor. Då är jag nöjd!
Sen spelade vi bluffstopp (eller bluffstoff som Erika säger!) och pratade och skrattade.

En snabb titt in på Hemmakväll och Lustgården hann vi också med ;) Sen tog vi bussen hem och gissa vem jag mötte där. Susanna! :D

Nu ska jag återgå till att spackla väggarna i mitt rum.

Kramisar

Bild från i förrgår då jag var ute och gick med kameran.


Update

Mitt rum ser ut som ett bombnedslag just nu. Men det är för att jag var tvungen att flytta allt till mitten av rummet för att komma åt väggarna. Jag har spenderat hela dagen med att spackla väggarna och har två väggar kvar, men spacklet tog slut...
Mamma är iväg och köper nytt! Så snart hon kommer hem ska jag fortsätta med spacklandet. Sen blir det slipning och sist målning! Hoppas bara det blir bra denna gången och inte som för 3,5 år sen då jag misslyckades totalt! Haha.

Usch!

Det regnar ute!
Regnet smattrar så högt mot plåttaket att jag får huvudvärk!


Idag har jag inte gjort så mycket. Var på Ö&B och köpte spackel och maskeringstejp. Har bestämt mig för att måla om mitt rum. Så imorgon blir det till att spackla och tejpa och på torsdag tänker jag måla.
På onsdag ska jag träffa "gänget", som fredrik skrev i ett sms, och så ska vi fika på Fribergs :) Mums!

15 augusti.

Var på 20 års fest igår hos Louise Wyke och hade riktigt kul!
Fredrik kom hem till mig vid 3, så fixade vi kort och presenten till Louise. Vi hade en del motgångar och var klara vid 5. Sen gick vi till Louise för att hjälpa henne med maten och liknande.
När alla hade kommit åt vi god mat, drack cider,lekte lekar, rökte vattenpipa och spelade sanning eller konsekvens.
Kom hem vid 3 och gick och la mig. Sen vaknade jag klockan 6 och var klarvaken. Härligt!....
Så nu är jag ganska trött och orkar inte göra något. Var ute och solade lite innan, men sen blev det molnigt.

Fredrik och Lollo informerade även mig igår om att det är gratis att träna på Nautilus nästa vecka, så jag ska antagligen dit med dem :) Det ska bli kul faktiskt!


Fredrik, jag och Lollo hos Louise :)

Planering

Dagen har spenderats med att städa mitt rum och garderoben nere i mammas rum som innehåller mina grejer. Jag tänker ju köpa nya möbler inom kort och tyckte därför det var nödvändigt med att rensa ut lite gammalt. Det blev några kassar kan jag ju säga. Så nu är jag redo för att införskaffa lite nytt från bland annat IKEA! ;)

Jag frågade även mamma idag om det gick att byta ut mitt golv i rummet och hon sa ja. Vi har tydligen något bankkonto inom HFAB där vi har runt 20 000 och pengarna till nytt golv skulle dras därifrån. Härligt! Så nu ska jag bara bestämma mig för vilket golv jag vill ha och sen kommer dem och byter ut det åt oss :D

Jag plockade även fram den överblivna färgen från när jag målade mitt rum för 5 (?) år sedan, och hör och häpna, den gick fortfarande att anväda! Och det var tydligen mer än hälften kvar! Så jag har bestämt mig för att måla väggarna någon gång nästa vecka. Skulle gjort det för 5 år sedan, men det blev aldrig av. Så nu när jag ändå är arbetslös, varför inte göra det nu då?

Så allt jag behöver nu är lite pengar till möbler (som jag får när jag fyller år!) och en resa till IKEA så är mitt rum perfekt!

Studentfoto!

Gissa om jag blev glad när jag kollade posten idag?? :D

För där i brevlådan låg fotona från studenten!!!
Åh vad jag har längtat efter dem!

Jag bestämde mig för att behålla boken och fotot och skickar tillbaka cd:n.



SP06k - ni är underbara!

Våfflor.



Idag ska vi äta våfflor, och det är jag som ska göra dem. :)
Vi får väll se hur det går.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Blir nog bara till att ta det lungt.
Vill in till stan någon gång i veckan och ska även vara med Marry någon dag.

För jag blev röd istället.

Är hemma igen från 2 dagar på stranden med pappa, Juliana, Tobias, Marcus och Robin. Det var isss kallt i vattnet så det gick bara att va i korta omgångar. Men det behövdes så varmt som det har varit igår och idag.

Nu är jag röd, bränd och fin... Blir nog ingen strand och sol för mig imorgon. Brännan måste lägga sig först.

Och för övrigt är det ju bara lördag idag (måste påminna mig själv om det hela tiden). Vanligtvis åker vi hem till pappa lördag-söndag, men det blev fredag-lördag denna gången istället. STOR skillnad ;)

För jag ska bli brun(are).

Sticker till pappa idag. Blir ner till Östra stranden för sol och bad :) Härligt!
Hemma imorgon igen.

Jobbsökandet fortsätter..

Grötvik idag igen med Marry.
Sola och bada är inte fel det ;)


Försökte även att söka jobb på Max som Johanna skrev till mig i förra inlägget, (för det skulle ju vara kul om man kände någon som jobbade på samma plats ;)) men det gick inte..
Gick in och blev medlem, svarade på lite frågor och när jag väl hade fyllt i min ansökan med skola, föregående jobb och fritidsintressen och tryckte på "skicka" så kom det upp ett medelande som sa att det inte fanns tillräckligt med plats på disken och en massa konstiga siffror. Efter 5 försök gav jag upp.

Får väll försöka igen imorgon och annars går jag väll bort till Max på flygstaden och lämnar mitt CV och personliga brev personligen! :)

Suck..

desperatare kan man inte bli.
Men jag är i stort behov av pengar..

Jag har sökt jobb på Burger King.

Och jag som var där igår och sa:
"Tur att de inte söker personal, för här skulle jag ändå inte vilja jobba."

Vi får väll se om jag får jobbet eller inte.


Grötvik med Marry.

Precis kommit hem från en dag på Grötvik med Marry och hennes mamma.
Kallt i vattnet med underbart skönt att ligga och sola efteråt!
Tummen upp på vädret idag! :)

Hoppas det håller i sig några dagar (eller veckor..) till så man kan bli lite brun igen!


Nu ska jag äta potatis, stekt fisk och citronsås, mums!


Ny bloggdesign.

Ibland är det bra med lite förändring.
Så bloggen fick ny design.
Är faktiskt riktigt nöjd denna gången :)


Håller dessutom på att planera vilka möbler jag ska köpa till mitt rum. För där har det inte förändrats på länge. Sängen har jag ju haft så länge jag kan minnas och skrivbordet lika så. Så jag har bestämt mig för att köpa nya möbler till min födelsedag, för det är först då jag får pengar (om jag inte hittar ett jobb innan dess vill säga..).

Vad tycks om min bloggdesign?? :)


1 augusti.

Igår blev det förfest hos Emelie med cider, "Jag har aldrig.." och skratt. Sedan blev det utgång. Först till B&B för att få stämpel och sedan till Idas för lakrist shotts som är så gott och en till cider. Efter mycket prat och återseende av gamla klasskamrater från 9E tiden gick vi till B&B igen och slapp då stå i den mil långa kön, för vi hade ju redan stämpel. Man måste ju tänka framåt. :P

Inne på B&B dansades det och vi gick ut och tog lite luft någon gång ibland, för att sedan återvända till dansgolvet. Träffade trevligt folk från Varberg och Gekås trakten, men namnen har jag glömt...

Vid 3 tiden var vi slut och jag var vrålhungrig! Hade inte ätit sedan halv 7. Vi gick till Mc Donalds och självklart beställde jag en cheesburgare och en liten läsk och det smakade gudomligt! Vid halv 4 var jag hemma och somnade på studs.

En trevlig kväll med trevligt folk. Kunde inte ha slutat bättre!