Inför Valborg.

Alkohol - check
Bra kompisgäng - check
Musik - check

That's it!

Nu drar jag strax iväg till en kompis för lite party! Åh så kul det ska bli!!!

Sen upp tidigt imorgon för att åka hem till pappa. Trevligt värre.


The way it is.

Nu tycker jag faktiskt det kan sluta regna, för jag ska ta bussen in till stan med Suzie klockan 12 och jag vill inte bli blöt!
Lovat henne att följa med på lite ärenden. Sen ska vi till systemet med.
Bara 4,5 månad kvar nu, sen slipper jag be henne om den tjänsten. Can't wait! :>

Personer som förgyller ens dag.

Alltid lika kul att få höra vad människor tycker om en.
Idag fick jag höra att jag är charmig av mig. Hihihi

29 april.

Seriöst, vart fan tog torsdagen vägen?
Jag har inte gjort ett skit idag.
Sovit länge, suttit vid msn lite och snackat med Susanna om lite allt möjligt, suttit vid facebook och ja.... det är nog i stort sett allt jag gjort idag.
Glömt äta har jag visst gjort med, som vanligt. Måste skärpa till mig :P

Nu ska jag strax förflytta mig från laptopen till tv:n. Ska kolla på Blood Diamond hade jag tänkt. Var ett tag sedan man såg den filmen.



Hej jag har tråkigt och tar en massa oseriösa bilder.












What can I say.

Idag har jag varit i stan för att fixa det sista med min praktikplats på Kappahl. Så nu är allt klart och jag börjar där redan nu på måndag! Åh! Jag är så glad att jag äntligen ska ha något att göra på dagarna! Även om det bara är i två veckor jag ska praktisera där. Vi får se hur det går, om jag sköter mig kan det säkert leda till sommarjobb eller timjobb!

Hanging by a moment.

Ibland hatar jag drömmar. I alla fall drömmar som involverar en själv och någon man älskar djupt.
Just denna drömmen måste ändå klassas som mardröm enligt mig. Jag och linus började bråka över en liten incident och det slutade med att jag började gråta och sa "förlåt förlåt förlåt" tusen gånger om. Jag kramade honom och ville bara att allt skulle bli som förut. Men Linus var djupt sårad och ville inte veta av mig längre.
Sen gick han sin väg och lämnade mig kvar själv med gråten i halsen.

Fy faaaaaan. Jag hoppas aldrig jag behöver uppleva detta :-(
Det räcker med att ha upplevt det en gång, i en dröm. Och allt kändes så verkligt med. För verkligt.

Days go by.

Nu ska jag käka glass och kolla på The Lake House! Love that movie! :-D


Be my baby.

Åhh, idag hörde jag för övrigt världens bästa låt igen på radion när jag solade. Jag kan inte få nog av den, för den påminner mig ju om dig ♥

Idag har jag:

  • blivit blond
  • köpt kläder på Gina Tricot
  • ätit på Pastavagnen
  • slagits och retats med Susanna
  • solat

En mkt bra dag enligt mig : )

 


Learn you inside out.

Vaknade vid halv 2 med ett ryck. Jag hade visst sovit lite väl länge och skulle möta Susanna i stan vid 3. Så blev det ju inte. Jag messade henne att jag skulle bli lite sen och gick ner och åt, duschade och fixade mig och lyckades ta mig in till stan vid halv 4.
Vi gick till Lockcenter och jag fick en tid för klippning redan 20 minuter senare. Susanna var snäll nog att sitta och vänta på mig medans jag blev klippt. Resultatet blev faktiskt väldigt bra. Mitt hår var tydligen väldigt slitet, så det var skönt att bli av med det.
Efteråt gick vi lite i afärer i stan och sen åkte vi till Ica Maxi. Köpte hårfärg där, så imorgon ska Susanna hjälpa mig att färga min utväxt. Nu ska jag bli riktigt blond :D Wiho!


I am not a robot.

Hej jag lever om ni undrar. Har bara inte återhämtat mig riktigt efter Malmöresan och grillningen i lördags kväll.
Det blev visst så att jag inte sov på typ 40 timmar. Wops.
Det gör jag inte om i första taget kan jag tala om.

Nej, nu ska jag ta igen lite sömn hade jag tänkt. Chiao.

24 april.

Har precis kommit hem från Malmö. Det var väll kul att åka till Idol och så, men fan vad trött jag är nu. Den där tuppluren jag skulle tagit igår natt blev det inget av. Vilket betyder att jag varit vaken i drygt 30 timmar. Shit. Kan knappt hålla ögonen öppna här :P

Borde gå och lägga mig nu. Ska bara kolla lite saker på fejjan och så. Uppddatera mig om vad som hänt medans jag varit borta. Hehe.
Fan jag är beroende av Facebook XD

Idol!

Om 30 minuter kommer Fredrik och hämtar upp mig så beger vi oss mot Idol.
Vi får se hur det går, skulle vara kul om han gick vidare ;)

Kommer nog hem någon gång lördag natt/söndag morgon skulle jag tro.

Tonight I'm alright.

Har varit iväg en snabbis med Fredrik och hämtat en GPS (så nu kommer vi hitta till Malmö) och har även varit på Ica Maxi och köpt lite nödproviant. I Fredriks ställe blev det en massa godis, babybell ost och kaffe latte. Han hade tydligen bestämt sig för att överleva på det under hela vistelsen. Men det förvånar ju inte mig längre om vi säger så :P

Nu hade jag tänkt gå och sova bort några timmar. Ska upp vid 1 igen och duscha, äta och fixa varm choklad och mackor. Sen kommer Fredrik vid kvart i 3 och hämtar upp mig så beger vi oss till Malmö och Idol. Yey!


23 april.

Kom hem vid halv 8 imorse efter att ha sovit över hos Linus och gick och la mig direkt. Ställde klockan på 10, vaknade av ringsignalen, men bestämde mig för att sova en timme till. Det blev dock inte så och jag gick upp halv 12. Ops. Åt frukost och sen mötte jag Susanna vid halv 1. Vi gick till nyöppnade Tempo (gamla Konsum) och jag köpte lite mat inför Malmöresan som äger rum inatt. Åh.

Snackade lite med Fredrik om det igår, han vill tydligen vara i Malmö redan halv 5-5 för att ställa sig i kön till Idol. Yes, kul. Kommer behöva gå och lägga mig vid 7 ikväll typ (?) och vakna igen vid 2 för att duscha och göra mig iordning. Får klä mig varmt också. Kommer ju stå ute och frysa i kön i några timmar. Insläppet är vid 10. Härligt. Not..

Men det ska bli kul i alla fall. En liten roadtrip till Malmö är inte helt fel. Komma ifrån lilla Halmstad lite, även om det bara är en dag vi kommer vara iväg.

Crash and burn.


Generation wild.

Mkey, jag och Fredrik sitter och snackar om sex över msn.
Börjar bli lite trött nu ja XD
Snart dax att gå och lägga sig kanske? Ehh, ja.


21 april.

Kommit hem efter att ha spenderat de senaste timmarna med ett par vänner. Louise fyllde 20 och det firades hos henne med tårta, glass och (sura) jordgubbar. Det bjöds även på grillad korv och hamburgare. Vi spelade kubb (med vedklossar eftersom vi inte kunde hitta kubbspelet), men det gick så bra så! Mitt lag vann för övrigt!! Haha. Spelade även kort ett litet tag och sen satt vi mest och snackade en massa.

En mycket trevlig kväll måste jag säga! : )

Vid halv 11 åkte jag, Fredrik och Lollo till Halkbanan eftersom Fredrik skulle städa och vi hjälpte till lite vi med. Jag dammsög och torkade bord. Var så duktig så. Varm choklad fick jag som tack för hjälpen. Åh så gott det var! Drack säkert 3-4 koppar! Dock brände jag tungan så har sådär lagom ont nu..

Har precis kommit hem nu och känner att jag fått en sockerkick av varma chokladen. Kan ju inte gå och lägga mig nu.. Men vad ska jag underhålla mig med? Gå ut på en promenad? Läsa en bok? Äsch...

Wtf?!?!

Det snöar ute. Har vi inte redan fått tillräckligt med snö nu i vinter! Um jo!

Jag vill ha sommar och sol nu! TACK!


You and me.

Tog bussen in till stan med Suzie idag vid halv 12. Gick till Arbetsförmedlingen och fixade lite grejer där, sedan promenerade vi till Hemköp och köpte dricka och efter det en promenad till Nissan för att sitta och sola lite i det fina vädret. Dock var det lite väl kallt för oss som ju faktiskt saknar underhudsfett, så vi gick och satte oss på Bibblan ett tag. Jag läste Kamikazekeniner. Satt och skrattade och fick tårar i ögonen och Susanna måste ha trott att jag var knäpp. Haha.
Efter det tog vi bussen hem till mig och så bjöd jag på Ris och kycklingwok. Mumma! Susanna satt och underhöll sig med Sims 3 medans jag fixade maten. Sen satt hon och spelade en stund till efter maten och jag satt på mitt sovrumsgolv och målade lite.

Nu måste jag ta tag i städandet av mitt rum, det ser för jävligt ut här. Ops : )


Be my baby ♥


Typ den mest underbara låt jag någonsin hört.


Out of breath.

Såg Iron Man igårkväll med min Linus.
Den var grymt bra! Bara måste se tvåan!


Here tomorrow gone today.



Vår!

Another day, another way.



Life goes on.

I only want to be with you.

It happens to be true
I only want to be with you
No matter what you do
I only want to be with you





Smoke and Mirrors.

Det blev en nattlig promenad hem från Rotorp med Linus och Tommy. Och jag kan ju tala om att en av oss var mindre nykter en de andra. Guess who. Nej, inte JAG för en gångs skull!
Min pojkvän snackade i stort sett HELA vägen hem. Det gick inte att få tyst på honom. Tro mig, jag försökte med allt. Tillslut gick jag bara där bredvid honom och höll i hans hand och försökte ignorera fyllesnacket. Gick och kollade på stjärnorna istället. Mycket vackert var det ;)
Tro nu inte att jag älskar honom mindre för det. Han är bra fin, min pojkvän. Även hans mindre charmiga sidor. hihi

Ett stopp på Östras bageri 04:00 blev det också. Köpte hem 4 frallor till mig och Linus som vi åt till frukost. Himelskt gott! En bit senare skildes vi åt. Tommy gick hem till sig och lämnade mig själv kvar med pratkvarnen som nu började bli ganska trött. Thank god! haha
En stund senare var även vi hemma och gick i stort sett och la oss direkt.

Och idag har vi knappt gjort något. Kollade på halva Natt på Muséet (skivan började hacka), lyssnat lite på musik, jag har visat mina ritskills (HAHA), och så har vi suttit och kollat igenom bilder på mig som liten.

Nu har han åkt hem för att fixa lite grejer och sen är det antagligen fest ikväll igen! Jag är på! Nog för att jag är trött, men what the hell! :D

En puss leder till en kyss. En kyss leder till ... Vad?



Jag är helt besatt i The sims 3!!! Det är så jäkla underhållande! Love it!






You'll be in my heart ♥


15 april.

Idag har jag solat på baksidan med Suzie, lyssnat på David Hasselhoffs låt "Jump in my car" typ 32542352 gånger (bara för att den är så sjukt underhållande och för att den fastnat på hjärnan), kollat på Tarzan och börjat spela The Sims 3.

Guess who? hihihihihih




14 april.

Gråter av att ha fått en sak bekräftat.
Jag är otroligt lättad nu.
Har gått och oroat mig i snart en månad.
Men all oron är som bortblåst nu.
Skönt.

*uhuh* Im sick

Fick precis ett mail från Backup Event. Det visade sig att jag ska jobba nu på torsdag mellan 11-14. Åh. Visst, det ska bli riktigt nice att få lite extra cash, men jag har dragit på mig en sjukdom nu under dagens lopp. Underbart-NOT!

Började imorse med sprängande huvudvärk och illamående och det har bara blivit värre under dagen. Nu är jag astrött (kan knappt h¨lla ögonen öppna) och har feber med.
Ska sova bort det nu hade jag tänkt. Vilket betyder ingen mer blogguppdatering under dagen. Men vem bryr sig?

Godnatt!

13 april.

Åh! Härligt väder idag med! Sitter på baksidan och försöker få lite färg. Sååå underbart!

Vaknade för övrigt tidigt idag och åkte in till Arbetsförmedlingen och fixade en ny handlingsplan. Var klar efter 30 minuter, gick sedan till Åhlens och laddade mobilen (så nu kan jag äntligen svara på sms igen) och sedan tog jag första bussen hem.

Ensam hemma idag med. Lovely! Första gången på säkert 2 månader. Haha. Men det varar inte länge. Susanna kommer hit snart och så ska vi sola. Och jag känner för att gå en runda ner till stranden och fota lite med, så ska fråga henne om hon är med på det ;)

Only in your dreams babe.

Seriöst, det finns sjukt störda människor på facebook. En addade mig för två dagar sedan. Hade ingen aning om vem människan var, men en kompis till mig var vän med honom så jag accepterade.
Det visade sig vara en kåt jävel i Turkiet som ville ha camsex med mig. Ewwwww!

My worst nightmare.

AAAAAHHHHH!!!!
Såg precis en sån satans äcklig tvestjärt krypa förbi.
Hatar dem! Och den ville ju inte lämna mig ifred heller. Attackerade typ mig där jag låg och solade.
Creeeeepy!



Love the moments.


Just because this is the most beautiful dance I've ever seen.



Mia Michaels ♥

Head over heels.

Vart tog helgen vägen egentligen?
Jo, min lördag passerade förbi ganska så fort. Var med Marry en stund. Vi spelade Guitar Hero och kollade på lite videoklipp från Sytycd, sen skulle jag duscha och fixa mig inför kvällen. När jag var klar kom Suzie till mig och sen tog vi bussen till Andersberg för att festa.
Hade askul under hela festen! Suzie träffade äntligen Linus också. Förstår inte hur det kan ha gått så långt tid innan de träffats. haha. Dryga 6 månader. Jajaja.
Vid 2 tiden var alla måttligt trötta i alla fall och även om vi planerat att gå ut och dansa, så var det inget som genomfördes. Jag, Linus och Tommy gick hem till Linus. Typ 2 trappuppgångar bort. Härligt att man har en pojkvän som bor nära ;) Lite mat fick vi i oss när vi kom hem och sen gick vi och la oss vid 3 tiden.

Vaknade vid 10 tiden av att Linus alarm ringde. Han och Tommy hade bestämt sig för att vakna tidigt och dricka kaffe. Öh okej? Jag låg i alla fall kvar en stund till i sängen och sov. Var ashungrig när jag vaknat till liv, men de hade ingen mat hemma så jag gick hungrig i några timmar till. En stund senare kom även Pontus förbi och de tre började snacka en massa om Xbox spel. Jag satt och kollade på något tråkigt program på 1:an under tiden. Sen beställde vi kebabpizza! Första och ända måltiden på dagen. Men gott var det i alla fall! Pontus gick en stund efter det och vi andra satt och snackade en massa om vår barndom typ. Det var askul att höra alla hyss de hittat på som barn. Var det bara jag som var lydig när jag var liten? XD Sen solade jag en stund på balkongen medans Linus var och köpte snus och Tommy diskade. Efter det kollade vi på Draktränaren. Mycket bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt! Tommy gick en stund efter det och så var det bara jag och Linus kvar. Jag satte mig vid datorn en stund och snackade med Suzie och Linus satte sig och spelade lite xbox. Sen hängde jag på honom och så satt vi och spelade Fifa 10 mot varandra. 0-0 blev det alla gånger. Ingen av oss är speciellt duktiga på fotbollsspel tydligen :P Sen kollade vi lite på tv, något program som hette Eleventh hour tror jag och sen gick vi och la oss.

Vaknade som vanligt halv 7 och tog bussen hem vid 7 tiden. Nu sitter jag vid datorn och har inte så mycket planerat för dagen. Tänkte gå och lägga mig en stund till nu, sen duscha, äta och sola på baksidan om vädret tillåter. Jag har hört att det ska bli lika varmt som igår! Gött! : )



10 april.

Sitter once again på baksidan och solar. Så underbart väder vi har!!!!


Bild från oktober typ?

IIIIIIIIIIIIH!

IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON IMORGON!!!! : D
Det ska bli så j*vla kuuul!!

9 april.

Idag åkte jag till Medborgarskolan vid 1. Sista dagen jag går där. Har varit där i 6 månader nu och kommer hamna hos Arbetsförmedlingen nu igen. Lovely.
I alla fall. Var där i 1,5 timme och snackade lite och så. Skrev på försäkringskassepapper och sen gick jag till stan för att möta upp Susanna och Evelina och Tova (Evelinas übersöta hundvalp). Vi satt och solade och snackade i någon timme. Sen stack jag och Suzie in på Systemet och jag köpte några cider till imonkväll! Efter det gick vi till Din Sko och jag hittade äntligen ett par skor jag tyckte var snygga! 300 kostade de och dem fick följa med mig hem. Och gissa vad, jag var så ivrig att jag tog på mig skorna medans Suzie var på toa på Biblioteket. Smidig som jag är skar jag upp ena fingret och får självklart blodfläckar på mina nyinköpta VITA skor... ÅÅÅH!
Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade mat och sen fort hem och för att göra hembakad pizza! Bästa sorten! Typ : )

I'm alive.

Precis kommit hem. Har varit på Meddo och solat lite och även gått in en snabbis på Ica Söndrum och köpt mig en kyckling och broccoli paj. Den ska jag käka imon hade jag tänkt. Mums!

Nu ska jag kolla på Greys Anatomy avsnittet jag missade igårkväll och sen ska jag äta kvällsmat. Åh! Maaaat! Är vrålhungrig :P

Wiiie!

Sitter och snackar med Suzie i mobilen medans hon går hemmåt.
Snaaart är hon hääär : D

8 april.

Sitter och äter godis här. Får nöja mig med det eftersom det inte verkar som att jag får min vilja igenom med pizzan :(
Snart kommer Suzie hit så ska vi gå till Meddo och sola lite : )
Trevligt trevligt.


Woho!

Har typ namnsdag idag. Eller hade det fram till 2001 då de beslutade att ta bort mitt namn ur almanackan.
De jävlarna. Så himla osjysst mot mig och alla hundar och hästar som heter Ronja. Seriöst. :(

Löv bakismaaaaaaat!

Att vara bakfull är ingen hitt kan jag ju tala om. På en torsdag med. Illa.
Shit vad sugen jag blev på typ Sperlings kebab pizza nu!!!
Åh, så gott!! VILL HAAAAAAAAAAAAAAAA!!!


Sweet dreams are made of love.

Nej nu ska jag ta och gå och lägga mig. Klockan är faktiskt mycket. Halv 5. Shit.


Löv jou ♥

Så himla gulligt. Fick världens sötaste sms innan idag från pojken min. Han hoppades att jag haft det trevligt ikväll när jag varit ute med mina kompisar och sa god natt till mig.

Det gjorde verkligen min dag! Han bryr sig verkligen om mig : ) ♥


Bild från maskeradfesten då Tova fyllde 20. hihihi

Angel eyes.

Om 10 minuter tar jag bussen mot stan för att möta upp Fredrik. Sen ska vi promenera till Sofia och sen blir det nog utgång senare ikväll skulle jag tro.
Åh så kul det ska bli. hihi

Tja då!

Du ♥ jag
















7 april.

Sitter på min baksida med Suzie och solar. Det är asvarmt. Suzie tycker jag klagar på tok för mycket. förlååååååt. Men det är faktiskt lite för varmt nu.

Suzie har varit snäll och bjudit på chokladmuffins och jag har bjudit på äppelcider. Lite senare ska vi äta glass (som hon bjuder på. det var väldigt viktigt enligt henne att jag påpekade detta)

What a lovely day it is! ♥

Hej jag börjar få långt hår! ♥


6 april.

Åkte hem till Linus igårkväll eftersom jag kännt mig så ensam och nedstämd hela dagen. Det kändes jobbigt att behöva sova själv i min säng inatt. Så jag messade honom och frågade om jag fick sova där, klart jag fick det hihi.

Väl hemma hos honom kändes det lite bättre i alla fall. Vi kollade på någon film som hette The last house to the left. Den var ganska bra, men lite väl mycket blod och våld enligt mig :P

Idag har jag typ inte gjort ett skit. Kollat på några avsnitt av Cougar Town, lyssnat på musik, ätit på tok för mycket påskgodis och snackat med lite folk på msn. Ska ner och laga mat nu, spagetti och köttfärssås. Sen ikväll kommer ju Dating in the dark och Desperate Housewives, så det blir väll en kväll i soffan för min del. Inte för att det är något fel med det inte : )

Imorgon ska tydligen Fredrik, Lollo, Sofia, Maja, Sofie och Lovisa ut och ta en drink någonstans och Fredrik undrade om jag ville med. Självklart vill jag det!


5 april.

Har inte gjort ett skit idag. Bara suttit och segat vid datorn. Kollat på de första 13 avsnitten av Couger Town. Älskar den serien!!
Sen har jag ätit en massa påskgodis med.

Ja, det är typ allt jag gjort idag. Seg dag. Usch.


Yey

Nu ska jag käka påskmiddag med familjen. Mums! : )

4 april.

Seriöst, jag tror min lillebror Tobias (som är 11) är kär i Susanna. Ända sedan jag och hon cammade innan idag över msn så har han inte slutat prata om henne.

Susanna, detta är illa, riktigt illa XD HAHAHAHAHHAHAHA

3 months today ♥

3 april.

Sitter på baksidan idag igen och solar. Det är vaaaaarmt! Och jag älskar det!!

Movie night.

Igårkväll var det filmkväll hos Sanna. Vi var några stycken där. Kollade först på Bröllopsfotografen (som jag sett två dagar innan) och The Skeleton Key. Den var riktigt bra den filmen!




Hot.

You belong to me...
I belong to you...
Fire from my heart
Burning just for you
When you're far away
I'm in love with you
Feeling that so high
What can I do?




2 april.

Idag träffade jag Suzie (igen) ♥. Vi tog en tur till Meddo och solade och sen gick vi hem till hennes lägenhet, för hon skulle ta hem lite lakan och täcken. Vi tog även en tur in på Lidl och köpte äppeljuice och gott och blandat. Mums!

Jag satt och käkade godis och lyssnade på musik medans hon packade. hihi, snällt av mig att inte hjälpa till, men jag är så galet trött!

Imorgon blir det till att åka hem till pappa och på söndag blir det påskmiddag med familjen. Awesome.

Synchronized lips.


1 april.

Igår stack jag hem till Linus min och vi snackade, mös och kollade på Bröllopsfotografen. Den var inte alls som jag tänkt att den skulle vara, men helt okej faktiskt :)

Åkte hem vid 7 imorse och väl hemma somnade jag snabbt om. Vaknade vid 10 tiden av ett sms från Suzie som undrade om vi skulle åka till stan vid 12. Svarade på smset och somnade om igen. Vaknade vid 11 snåret och åt frukost och sminkade mig lite snabbt, sen gick jag och mötte upp Suzie på busshållsplatsen.

Vi solade lite vid Nissan, som bestämt, men sen blev det lite kallt så vi gick in mot stan och shoppade lite. Hittade en tunika och ett linne på Gina Tricot som jag bara var tvungen att inhandla. Sen handlade vi mat och åkte hem. Såklart skulle det ju börja regna precis när vi stigit av bussen, så vi såg ut som dränkta katter när vi kom hem. Mysigt..