30 november.

Varit på Medborgarskolan idag igen. Satt bara vid datorn i 3 timmar och gjorde lite tester på vad man kunde tänka sig jobba med. Självklart var det konst och foto som var högst upp på listan. Som om jag inte redan visste det..
Sen testade vi även på att göra ett gammalt högskoleprov från 2004. HAHA, det gick sjukt dåligt.

Träffade Suzie halv 1 och jag köpte hårfärg på Kicks och en mascara på H&M. Hon köpte vantar på Åhlens. Sen mötte vi Fredrik och vi snackade lite med honom på bussen hem. Bland annat om julklappsbyte och träning som aldrig blivit av förra veckan. Vi måste skärpa oss!

I alla fall. När jag kom hem färgade jag såklart håret. Samma som vanligt, askblondt. Det blev väll bra antar jag. Lite gult blev det nog, men jag ska se till att tvätta det mycket med Silverschampoo nu denna veckan. Sen blir det nog bra :)

Vid 5 tiden kom även Suzie hit en kort stund och vi satt och kollade igenom skolkatalogen som hade kommit. Sen skulle hon hem och äta och jag likaså.

Imorgon vet jag inte vad som händer. Förutom att jag ska till Medborgarskolan igen då. 9-12. Underbart...


Yes!

Nu har jag fått in pengar på kontot! Dock blev det lite fel så de drog skatt och jag fick bara en del av summan. Fick ringa till kundcentret så att det blev fixat. Pengarna ska ju vara skattefria. Får förhoppningsvis resten av pengarna någon gång nästa vecka :)

Åh, nu är jag inte fattig längre!! Underbart!! :D

HAHA!

Kollade nyss mitt bmi på någon hemsida och tydligen ligger det på 16,4, vilket enligt hemsidan betyder att jag är underviktig...
Sen skriver de även att jag borde gå upp 6,1 kg. No way! Jag är nöjd med min vikt som den är :))
Normalviktiga ska tydligen ligga mellan 18,5 - 24,99, så så långt under ligger jag faktiskt inte.

23 november.

Efter jag varit på Medborgarskolan träffade jag Fredrik på bibblan och sen gick vi till Friskis för att testa på gymmet. Vi tog en promenad dit. För en gångs skull hade vi ju inte brottom. Men väl på gymmet blev det dock inte riktigt som vi tänkt oss. Motivationen hittade vi aldrig och därför tränade vi bara ett kort tag. Men jag kan trots det säga att jag faktiskt har lite träningsvärk i armar och mage nu. Så helt bortkastat var ju inte tiden där.
Men vi enades båda om att gymmet inte var något för oss. Blir till att gå på fler pass istället. Men det är ju inte fel det. :))
En promenad in till staden igen blev det för Fredrik skulle inhandla balsam och godis. Dock kan jag stolt meddela att jag inte köpte godis ;) höhö.

22 november.

Igår precis innan bion fick jag ett sms av Fredrik. Tydligen hade han inte fått tag på låskortet så studiobesöket blev inställt. Men jag tyckte ändå att vi skulle träffas allihopa idag och föreslog en filmkväll istället. Vid 10 tiden pratade vi om det över msn. Det blev bestämt att vi skulle vara hos Lollo. Jag hade bakat en kladdkaka igår som jag skulle ta med mig till studion och bjuda alla på, så den följer med hem till Lollo ikväll :)
Vet inte riktigt vilka som ska med ännu. Det blir i alla fall jag, Lollo, Fredrik och Linus. Kanske Dennis och Emelie också. Vilken film vi ska se vet vi inte heller ännu. Det är bara att vänta och se. Emelie tar förhoppningsvis med sig någon bra.
Men det ska bli kul ikväll faktiskt. Bra att det blev någonting trots allt. Vi träffas ju inte så ofta längre och det är lite tråkigt. 


Bio.

Åhhhh!! Har precis varit på bio med Marry.
Vi såg New Moon och måste bara säga att det var en av de bästa filmer jag någonsin sett!
Sjukt mycket bättre än vad boken var, vilket gladde mig!
Så nu längtar vi båda till nästa film, trean, Eclipse.
När kommer den ut egentligen, någon som vet?


21 november.

Är det bara jag som inte kan få nog av denna låten?
Den är ju så bra!!


20 november.

Gud, jag har sjukt ont i axlarna efter afrodansen. Någon som är bra på massage?

I alla fall. Idag är det fredag, äntligen!
Jag har inget planerat till ikväll. Men imorgon ska jag och Marry gå på bio, New Moon! Och sen blir det antagligen utgång efter det. Om jag har pengar vill säga..
Och på söndag blir det ett besök till studion. Förra gången vi var där var det ju bara jag, Fredrik och Lollo. Denna gången blir vi desto fler. 8 om jag inte minns fel. Vi får väll se hur det går. Trångt lär det bli i alla fall. Men kul kul kul!

Hej.

Åkte som sagt hem till Linus och vi kollade på två filmer jag inte kommer ihåg namnet på. Den andra var riktigt bra faktiskt! Sov även över där eftersom jag missat sista bussen hem. Smidigt smidigt.
I alla fall är jag  e x t r e m t  trött idag. Vi sov inte alls bra inatt. Vred och vände på oss hela natten typ. Slumrade väll till i någon timme, men mer än så blev det inte.
Skulle dessutom till Medborgarskolan vid 1 sen. Men när jag kom dit visade det sig att vi skulle på studiebesök på Högskolan vid halv 2. Underbart. Jag var ju inte där igår och ingen smsade mig om det. Snälla vänner man har där :P
Nu sitter jag och ojjar mig över att det gör ont i hela kroppen från afron igår och har precis druckit upp min varma choklad och ätit två mackor. Var så hungrig att jag knappt kunde ta mig hem. Magen värkte och plånboken ekade tom. Det gjorde ju inte saken bättre att det var några riktigt jobbiga typer som tog samma buss som mig hem. Spelade musik högt och skrek och hade sig.
Ska nog ta en powernap eller hälla i mig något koffeinhaltigt snart så jag piggnar till lite. Klockan är ju bara 16:30!


18 november.

Uhhh.. Jag är helt slut!
Jag har precis kommit hem från en jobbintervju som gick bra, men som bara varade i 10 minuter. Och sen åkte jag direkt till Flygstaden för att lämna in intresseanmälningar till Ica Maxi och Willys. När väl det var gjort skulle jag ta bussen tillbaka, men hade precis missat den och nästa gick inte förrens om 20 minuter. Så jag gick mot Hallägra istället. Blåsten och regnet gjorde att jag gick i snigeltakt. Men nu är jag hemma och har precis bytt om till torra kläder och gjort mig en kopp varm choklad :D Mums!
Ikväll blir det som sagt afrodans och om inte klockan blir för mycket och jag inte är allt för trött sticker jag kanske hem till Linus :))

Just dance.

Har varit och tränat på Friskis idag. Jag och Fredrik gick på danspasset. Men vi var lite sena, så fick springa från stan till Friskis för att hinna dit i tid. Haha. Vi var typ helt slut när vi kom dit. Bytte om på toan snabbt som attan, fyllde på vattenflaskorna och sprang till salen. Puh. Men vi han i tid iaf ;)

Och danspasset var riktigt roligt faktiskt! Tiden flög förbi och trots att jag hade lite svårt att följa med ibland så tycker jag det gick riktigt bra!

Och imorgon blir det afrodans också! Ser jag fram emot :D


16 november.

Dagen har varit underbar änsålänge.
Fick min säng imorse och nu är den uppsatt och så. Den är jätte skön :D
Och så ringde någon från Max hamburgarresturang och frågade om jag fortfarande var intreserad av jobbet. Självklart! Så jag ska dit på onsdag vid 11 på arbetsintervju!
Sen åkte jag till Medborgarskolan och var där i en timme.
Sen skulle jag träffa Suzie i stan, men hon tog så långt tid på sig. En hel timme fick jag vänta på henne!
Men sen gick vi i lite affärer och så åkte vi till Onoff för hon skulle tvunget köpa hörlurar där. Men hon hade missuppfattat något, så några hörlurar blev det ju inte.
Sen tog vi bussen hem och nu sitter jag här och är helt slut i kroppen.
Och jag ska på bio ikväll! Vid 9 börjar den. Men det ser jag fram emot! :D 

Wie!

NU har min nya säng kommit! :D
Bar precis upp den för trappan och det var inte det lättaste kan jag säga.
Ska bara skruva på benen och ta ner min gamla säng också.
Men det gör jag när jag kommer hem.

15 november.

jag mår skit och känner att allt går emot mig.
Fan.

Someone new.

För övrigt kollade jag på idol för första gången igår typ. hahahahahhaha
I alla fall första gången denna säsongen


Denna låten är underbar:


13 november.

Idag har jag inhandlat en ny säng. Från Jysk. Den kommer på måndag :D Wie!
Och innan dess var jag på medborgarskolan.. Vi gjorde något test och sen tog vi kaffepaus. Efter det hade de tydligen inget planerat, för den resterande timmen satt de bara och diskuterade sport (igen) och jag spenderad tiden med att fylla i alla bokstäver på det pappret vi fått..

Sen ringde pappa för några timmar sedan och sa att det inte blev något denna helgen. Ganska glad för det faktiskt. För det betyder ju att jag kan vara med på en planerad grej. Berättar mer om det på söndag! För det är hemligt änsålänge ;) Det ska bli så kul!

Och på söndag blir det som planerat bio på kvällen. 2012.

Känner på mig att denna helgen kommer bli underbar! :D

Något för mig kanske ;) höhö


12 november.

Idag har jag i stort sett bara varit på Medborgarskolan. Det var tråkigt och alla verkade trötta idag, så någon vidare konversation blev det ju inte..
Stack hem direkt efteråt, för jag har sån träningsverk från dansen igår att jag knappt kan gå..
Nu sitter jag och letar efter en ny säng på Jysk, har hittat någon för 1500 som verkar bra. Ska dit imon och kolla på den. Annars äter jag godis som Fredrik typ tvingade mig att köpa i måndags och snackar med Linus på msn.


11 november.

Dagen började med att jag träffade Suzie på busshållsplatsen vid 11 och så åkte vi till stan. Gick lite i affärer och åt lunch. Sen vid 1 skulle jag till Medborgarskolan, så Suzie tog bussen hem och jag tog en kort promenad dit.
Tiden där var bortkastad. Vi gick igenom saker vi gått igenom innan och sen frågade de till och med oss vad vi ville prata om. Herre gud. De ska ju de veta...
Vid 3 gick jag in till stan och mötte Lollo, Lina och Fredrik på Espresso House. Pratade lite om allt möjligt. Bland annat bestämde vi att vi skulle gå på bio på söndag. 2012 ska vi se. Verkar jätte bra! :D Det blir jag, Linus, Lollo och Fredrik som ska dit.
Tog bussen hem med Fredrik för att sedan en halvtimme senare ta bussen tillbaka till stan. Vi skulle på Afrodans jag och Fredrik. Postade ett brev till försäkringskassan, så om 15 dagar får jag äntligen mina efterlängtade pengar! :D Woho! Sen drog vi till Friskis och Svettis. Jag var nervös, Fredrik skulle ju tvunget stå längst fram, och jag visste inte hur svårt det skulle vara. Är ju ingen mästare på det där med dans.. Men det visade sig att det var riktigt lätt att hänga med. Och det var riktigt kul också! Tiden bara flög förbi!
Var hemma vid 8 någon gång. Denna dagen har verkligen gått fort! Men jag hade megakul idag! :D
Har även bestämt att träna Spinning med Fredrik på tisdag. Vi får väll se hur det går... 


Yesterday.

Cause everytime we touch, I get this feeling.
And everytime we kiss I swear I can fly.
Can't you feel my heart beat fast, I want this to last.
Need you by my side.
Cause everytime we touch, I feel this static.
And everytime we kiss, I reach for the sky.
Can't you hear my heart beat so
I can't let you go.
Want you in my life.


Island in the sun.


To shop or not to shop, thats the question.

Hej igen.
Nu har jag vilat ut mig från igår. Dock sov jag bara till halv 11. :P

I alla fall hade jag tänkt lägga upp bilder på det jag köpt, men det visade sig att batteriet till min kamera inte var laddat... så det får bli en lista istället ;)

  • Ett par leopard leggings
  • Ett par svarta "fodrade" leggings
  • Ett par tajta jeans
  • En tjock huvtröja, svart
  • En stickad kofta, vit
  • En lång tröja med silverdetaljer
  • Ett linne, svart
  • En t-shirt, grå
  • strumpor
  • trosor
  • vantar
  • Björn Borg necessär
  • Parfym
  • Smink grejer
  • två skärp, flätade
  • Proffs torrshampoo och hårspray
  • Godis

Allt för 1113,65 ;)


My beloved one.

TACK FÖR ATT DU FINNS I MITT LIV SUSANNA!
Vad skulle jag göra utan dig??

You saved my day <3

Home sweet home..

Hemma igen från Ullared.
Har stått upp i 7 timmar..
Gissa om jag är trött? Haha

Men jag hittade en massa fint nytt i alla fall :)
Uppdaterar antagligen imon och visar lite av det nya.
Är som sagt för trött nu för sånt.

In my mind.


Imorgon...

åker jag alltså  ä n t l i g e n  till Ullared för att shoppa loss lite ;)
Det ska bli riktigt kul faktiskt!

Får se om jag uppdaterar imon när jag kommer hem. Lär ju vara ganska trött då.
Annars blir det på söndag. 
Och då ska jag visa vad jag köpt!

YES!

Biljetten är bokad till New Moon nu!
21 November!
Med Marry!
Längtar! :D


Jag är helt slut!

Var så duktig idag att jag cyklade till Medborgarskolan.
Och jag valde sämsta möjliga dag att göra det på också.
Guuuud va kallt det var ute idag! Och blåsigt!
Som tur var hade jag och Johan bestämt att vi skulle ta följe dit.
Så det gick ganska fort trots allt :)

Men nu är bara frågan om jag ska fortsätta att cykla eller om jag ska gå tillbaka till att åka buss.
Det sistnämnda är ju så mycket bekvämare. höhö
Kan ju cykla någon gång i veckan i alla fall, så känner man sig lite duktigare! ;)

Då var det bestämt.

Jag drar till Ullared med pappa, Juliana och Tobias på lördag!
Det ska bli så kul!
Senast jag var där var i åttan..
Höhö.

Btw, detta lyssnar jag på just nu:
En vän till mig på Medborgarskolan tipsade mig om gruppen.
Riktigt bra faktiskt!
(och ja, de sjunger på tyska ;))


Heaven.

I'm standing here
I really don't figure you'd know
That I'm in heaven when you smile
And I'm everywhere
I really don't think you'd know
That I'm in heaven when you smile
But I don't think you think like I do
No matter how how hard I try
I always thought I'd have the answer
Let me tell you what I've got


Hjälp.

Jag är så himla kluven nu.
Vet inte vad jag ska göra.
Vet inte vad jag vill.


Njaaaa...

Det blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss igår.
Vi var hemma hos Johanna vid 9 tiden och hade det trevligt där.
Sen vid 11 tiden (?) gick vi hem till mig, så bytte jag väska och så skulle jag och Fredrik ta bussen till stan.
Och så missade vi den med någon minut bara.. Gud vad irriterad jag var då!
Så vi bestämde oss för att gå in till stan, nästa buss gick ju inte förräns om en timme.
Väl inne i stan svängde vi in till Ida's och tog några shots där, sen drog vi till Asian och träffade Tobbe, Evelina och Jakob där. Senare hamnade vi på B&B med Evelina och en av hennes vänner. Vi skulle egentligen gått till The Corner, men det var för lång kö.
Vi dansade där i någon timme eller så, och när klockan blev 20 i 3 gick vår sista buss hem så den var vi tvugna att ta. Vi ville ju inte behöva gå hem IGEN denna helgen. Det hade redan hänt två gånger den senaste månaden ;) höhö.

Kanske inte den bästa kvällen jag varit med om, men inte den sämsta heller.
Jaja, det blir antaglien utgång nästa helg igen, för Suzie ville det :)